søndag den 7. august 2011

Forelsket (i) Kaj...

Min store dreng er, som så mange andre børn, meget betaget af Kajkagerne. Derfor var planen at vi skulle prøve, at lave vores egne i sommerhuset (det nåede vi så ikke), men i dag skulle det være! Drengene og jeg skal nemlig et smut forbi mine forældre i eftermiddag...

Aftalen var, at Mads og jeg skulle lave dem sammen, men : "moar, du laver dem bare og jeg spiser dem bagefter, men først leger jeg"...hvorfor sker det bare altid med drengebørn (eller er det kun Mads, der er sådan?)?

Nå, men her er resultatet af moderens anstrengelser, af en "grøn" konditor er det vel ok?:


Her lidt billeder fra processen:
...så er der bare tilbage at smage dem (og få køkkenet til at se normalt ud igen).

Ha' en god søndag!

- Posted using BlogPress from my iPad

12 kommentarer:

 1. De ser gode ud! Hvordan smagte de? :-)

  SvarSlet
 2. Du bedes venligst sende en til testprøvesmagning - ingen pral uden beviser! :D

  De ser fabelagtige ud!

  Og jeg tror bestemt, det kun er Mads der er sådan!! :D
  Pjat - han er bare yderst intelligent, og den arbejdsfordeling jeg kan klart gå ind for ☺ ☺ ☺

  SvarSlet
 3. Mums de ser gode ( og meget professionelle) ud! Og ja han har da virkelig fat i den lange ende din lille Mads, hi hi :o)

  SvarSlet
 4. Hov, min kommentar forsvandt da vist lige. Jeg synes da de ser ret prof ud, og hvis de smager godt ville jeg da blive overlykkelig hvis du ville dele opskriften på cremen. Har nemlig lidt noget for Kaj-Kager!!

  Kh Anne

  SvarSlet
 5. Bebe > de smagte faktisk helt rigtige ;o)...eller som charmetrolde sagde: " moar, de smager bedre end dem man kan købe" (efterfulgt af et: "må man godt får to?")...utroligt så beregnende en 4-årig kan være :o)

  Zgrubler > for sent. Efter en tur forbi min bror+hans kæreste og bagefter mine forældre er fadet tomt :o(. Ja, tror den lille fyr trænger til nogle faste rammer snart...godt hverdagen begynder i morgen ;o)

  Lisbeth > ja, blev helt overrasket over at det lykkes. Ja, meeen synes efterhånden han er lidt for hurtig ;o)

  Anne > det er nu den nemme læsning jeg har valgt (det er første gang jeg prøver kræfter med en Kajkage og min erfaring inden for kager, der skal ligne noget er MEGET begrænset). Cremen er derfor den nye Kagemousse med jordbærsmag fra Dr. Oetker (http://www.oetker.dk/oetker_dk/html/default/debi-8ghjrh.dk.html). Den er ret "let" og luftig. Er du mere til de Kajkager med smørcreme, kan jeg anbefale denne jordbærcreme: http://bobedre.dk/opskrifter/opskrift-desserter/opskrift-dit-livs-bryllupskage. Jeg smurte mørk chokolade under bunden (et must efter min mening). Skulle jeg lave dem igen ville jeg overveje at smørre et tyndt lag marmelade på bunden. Jeg kan normalt også godt lide, en "tung" bund hvis cremen er "let" og omvendt. Derfor vil jeg nok selv bage bunden næste gang, hvis jeg vælger købe cremen. Hvis jeg laver smørcremen vil jeg omvendt vælge en "let" og luftig købe bund. Håber du forstår hvad jeg mener - og at du viser din Kajkage, hvis du går igang ;o)

  SvarSlet
 6. Ihh altså, tak for dit grundige svar!! Det er straks noteret og vil virkelig gerne prøve dem af. Lige nu passer det dårligt med at jeg snart skal passe en lidt afslørende kjole, men afprøves skal de!!

  SvarSlet
 7. Velbekomme. Jeg helt fedtfri er de jo ikke, så du må hellere vente til EFTER din venindes bryllup. Jeg vil endelig ikke være skyld i at din kjole (som jeg glæder mig til at se færdig) ikke sidder som den skal. Er allerede MEGET imponeret over dit kjoleprojekt...

  SvarSlet
 8. Tak skal du have, det var sødt sagt :) Den er lidt afslørende på ryggen især. Ja og armene er jo egentlig også til frit skue! Lidt nervepirrende ;)

  SvarSlet
 9. Wow nogle fine kager. Kan godt forstå de hurtigt forsvandt..

  Og dejligt at læse, at det ikke kun er herhjemme at man ender med at stå med de praktiske dele af et projekt selv :o) Tror muligvis det ér et drengegen..?

  SvarSlet
 10. Anne > ja, men er sikker på den bli'r flot! Håber du overvinder dig selv og sætter et billede på bloggen ;o)

  Pernille > tak, det må det helt sikkert være!!! Det ender altid med kaos herhjemme når jeg går i gang med drengene hjemme: Jacob tømmer køkkenskabene og Mads leger HØJLYDT(!). Ved ikke hvorfor der altid skal være lyd på når han leger alene?.. Vi har ekstrem dårlig akustik i vores køkkenalrum, så er ofte helt ør i hovedet bagefter og ville ønske at jeg havde flere arme og øjne i nakken! (men mon det ville være helt kønt?)

  SvarSlet
 11. Sikker nogen flotte Kaj-kager. De ville også falde i god jord herhjemme. Godt nok er drengene glade for at være i køkkenet, men så er der så mange andre opgaver de stryger lidt og elegant udenom...

  SvarSlet
 12. Tak, du kan roligt gå igang, det er ikke svært ;o). Synes min den ældste forsøger at stryge udenom alt pt., håber det bare er en fase ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...