mandag den 8. august 2011

I will survive...

...as long as I know how to love...

Overlevede første rigtige hverdag (8-16!). Når første arbejdsdag starter med morgenkaffe og gaveregn er det jo ingen sag. Forklaring: jeg havde 10 års jubilæum den 1/8 (puha, så er man ved at bli' gammel, er man ikke?). Men se lige hvad mine søde kollegaer (og banken) havde købt til mig:


Men den bedste gave jeg har fået i dag, er nu alligevel den jeg fik fra min store dreng, eller det vil sige, det er jo nok ordene der fulgte med gaven: "moar, det er til dig, det har jeg lavet til dig fordi jeg har savnet dig"...så er man da solgt! (og lykkelig for at have haft muligheden for at gå hjemme i et år).


Da jeg kom hjem fra arbejde havde jeg en overraskende energi, så da menuen stod på rester fra i går nåede jeg lige en halvtime ved maskinen mens mand og drenge legede sammen på værelset (lidt tid hver for sig har gjort de små godt). Det kom der tre nye hagesmække ud af. De skal bruges til en 1-års fødselsdag på onsdag (til en af Jacobs venner fra mødregruppen, hvis mor har efterspurgt flere af mine hagesmække - nu får de i første omgang tre uden beregning...).


I weekenden måtte jeg desværre sige farvel til en kær. Vores originale Junoseng :o(. Den lille rod til Jacob har nemlig knækket koden og fundet teknikken til at kravle ud over tremmesiden (han er altså ikke engang 11 måneder endnu!?!). Det er dog endnu ikke gået galt, men hvis jeg ikke havde været i nærheden, havde han taget den direkte på snotten!!! Så nu er den sendt på ferie indtil han er klar til at bruge den som juniorseng. Ind er rykket weekendsengen (absolut ikke en designklassiker!) indtil den hvide IKEA-tremmeseng (ej heller...) er hentet hjem fra min mor og far sommerhus i Hvide Sande...øv, øv, øv - den Junoseng (vi selv har sat i stand) pyntede så fint på hans værelse :o(


Ha' en dejlig aften...

10 kommentarer:

 1. What?? Hvordan kom han over den? Er det den gamle udgave eller nye? Vi har den nye, hvor de ikke burde kunne komme over, men bliver da helt nervøs...

  SvarSlet
 2. Stærke arme og en lang dreng!!! Han løftede sig op og lå og "vippede" på maven (ved ikke om han ville kunne vippe over, men ville ikke tage risikoen), så for at selv kunne sove roligt kom han over i weekendsengen. Det er den gamle vi har og ja, den nye er højere. Min store dreng brød ud af hans (han havde IKEA sengen) en tre måneder før han blev to (den har de nye krav mht. højde), så håber skiftet betyder ro i hvert fald et halvt år...ved da ikke hvad det er for nogle udbryderkonger jeg har til sønner... :o)

  SvarSlet
 3. Åh for en lækker gaveregn :-) Tillykke med jubilæet! Jeg fik også det største knus af Otto, da jeg kom hjem fra arbejde i går - godt plaster på såret :-) God 2. arbejdsdag!
  Ps Sikken frækkert, tænk at han allerede kan tage sig ud af Junoen - fremtid: udbryderkonge????

  SvarSlet
 4. Ih nogen super lækre gaver! Stort tillykke med jubilæumet :)
  Anna og Victor skal hentes hjem fra sommerhus i morgen hvor de har hygget siden søndag med mormor og morfar. Nu mangler jeg dem også! Tror også at Emil syns her er en kende stille!

  SvarSlet
 5. Til lykke med jubilæet! Fede gaver :-) Og til lykke med at overleve første arbejdsdag - det er en stor bedrift!

  Karen tog for en god måned siden den ud af IKEA tremmesengen - så føl dig ikke for sikker. Men tror hun fik en lærestreg. Dog var hun 16 mdr. - men havde nu ikke regnet med det. Man får lidt af et chok!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Kan du ikke bare lægge låg på sengen!?? :D)))

  Og stort Tillykke med jubilæet - du purunge pigebarn ☼ ☺

  SvarSlet
 7. Skøn gaveregn at komme på arbejde til...og stort tillykke med jubilæet :-)

  SvarSlet
 8. Tillykke med jubilæet - Det er da en bedrift i sig selv. Jeg havde vist også været dér, hvis jeg ikke havde brudt årerækken med 5 år på skolebænken.

  Lækre gaver - jeg elsker gavekasser.

  Apropro junosengen, så er det da mega øv. Vi har også den gl. udgave og jeg elsker den seng.
  Hvis Jacob kan gå ???, kan I så ikke generelt tage siden af, så kan han ikke falde så langt og min erfaring med Asger var, at han faktisk ikke synes at det være spændende længere, da han først havde gjort det i en uge.

  SvarSlet
 9. Stort tillykke, det er da super flot at have været der så længe, det må være en god arbejdsplads :o) Og meget lækre gaver, det er da bare luksus :o) Oghvor er det dejligt, at du stadig kan finde overskuddet frem efter en lang arbejdsdag, jeg har været helt flad efter mine første dage, men kunne også mærke i dag, at gejsten var ved at vende tilbage på arbejde, og så bliver dagene bare bedre! Kh Lisbeth

  SvarSlet
 10. Bebe > tak, ja det er guld værd med sådan et knus :o)

  Libbie > tak...og velkommen hjem til de to store ;o)

  Mette > tak, ja det var dejligt at møde til. Tror desværre ikke Jacob er så klog som Karen indtil videre har han ikke rigtig lært af sine fejl...håber det kommer. Satser på IKEA-senge gi'r han udfordringer indtil hovedet er med...det gjorde det i hvert fald for storebroderen...men lidt øv er det nu at sende den væk et års tid :o(

  Zanne > den havde jeg ikke lige overvejet ;o)

  Bettina > ja - tak :o)

  Rie > tak, ja synes faktisk ikke det virker som om jeg har været der ti år - men to af årene har jeg jo også været på barsel ;o). Til gengæld synes jeg de fire år med HD-studie ved siden af var laaaange! Jacob er ikke gående (endnu) og er al for eventyrlysten at "slippe fri" om aftenen/natten. Ved virkelig ikke hvad den dreng skal nå ;o)

  Lisbeth > tak, ja ved da heller ikke lige hvad der sker, måske jeg var mere "klar" til at komme afsted end jeg nu selv synes jeg er ;o). Det hjælper måske også på det at jeg passer en kollegas kunder her den første måned og først derefter skal ha' nye kunder...til den tid tror jeg hovedet bli'r meeeeeget træt :o(.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...