tirsdag den 30. august 2011

Cupcakes - test nr. 2 og lidt om lillebror...

Jeg har en sød kollega, der har fødselsdag i morgen. Hendes mand er på forretningsrejse, så dagen kommer hun fejre alene med børnene. Derfor synes jeg kun skal ha' lidt "hygge" med hjem fra arbejde i morgen:
Jeg har derfor forsøgt mig med blåbær (egen "produktion"...og de er bare gode!) cupcakes med kakao frosting. Denne gang har jeg en rigtig god fornemmelse mht. frostingen! Den smager godt og var nem at arbejde med (meeen, kunne godt bruge en anden "sprøjte"). Selve cupcaken er ikke afprøvet før, så den er jeg lidt spændt på ;o). Krymmel er fine firkløvere købt ved Cupcakefabrikken...

Apropos Krymmel, så tror jeg Jacob (og sikkert også Mads) ender i noget af deres tøj til efteråret. Elsker deres glade farver på drengetøjet og kan slet ikke stå for de stribede strikbukser, så mon ikke Jacob ender i disse:

Billedet er lånt fra Krymmel.com


Gad godt jeg kunne finde en lignende strikkeopskrift på sådanne bukser (han kunne nemli også godt bruge et par (eller to!) ensfarvede). Kender du en god opskrift?

I fredags var jeg til kontrol med Jacob ved ørelægen, han havde stadig væske i mellemøret. Så nu har vi en tid til dræn 8. september (så måske min Give Away først trækkes den 9., håber det går). Synes det er øv han også ska' ha' dem lagt (Mads er i den grad ørebarn!). Håber det er en engangs"fornøjelse" med Jacob og at vi derefter alle får lov til at prøve at sove bare fire timer i streg (pt. er vi oppe for at ligge ham ned i sengen ca. hver 2-3 time). Lægen mente at væsken også kunne være årsag til Jacobs til tider noget overdrævne energi (der er gang i den dreng...hele tiden). Vi håber på det bedste, men uha hvor jeg allerede nu frygter narkosen. Det bliver bare aldrig nemt for mig at se mit barn sådan (Mads har været det over ti gange og det er stadig lige svært for mig)...

Nå, ikke mere elendighed herfra. Rigtig god aften herfra ;o)

9 kommentarer:

 1. mums! sidder her med savl ned af hagen; de ser altså bare lækre ud dine cupcakes...
  Her hjemme elsker vi også tøj fra Krymmel, men har endnu ikke fået luret på deres efterårs/vintertøj, men det er nok ved at være tid (syntes sommeren er forsvundet alt for hurtigt).

  Kan godt forstå, at det er svært med narkose, det har vi heldigvis været forskånet for, men det må ikke være rart at se til fra sidelinjen, mens ens bare bare ligger og er hjælpeløs - krydser fingre for, at han kan nøjes med den ene gang (og at i får noget mere sammenhængende søvn).

  Ha' en dejlig aften

  SvarSlet
 2. Wauw! Din kollega blir´ da bare SÅ glad :)

  Jeg ville heller ikke kunne magte en narkose. Sender gode tanker til dig og lille Jacob og håber det vil hjælpe ham :)
  Knus

  SvarSlet
 3. Hvor er du fantastisk, sådan at bage til din kollega! Hun bliver da vildt glad!

  Kan godt forstå du frygter narkose. Det er bare ikke sjovt at skulle igennem sådanne ting med de små guldklumper. Håber det hjælper 1. gang denne gang.

  SvarSlet
 4. Sikken sød tanke! Bare det var mig, der var din kollega :-) Imponerende at du har overskud trods søvnunderskud!

  Hvor er det synd for Jacob og jer. Håber det løser sig uden dræn og narkose, jeg ville også være hunderæd for narkosen. Sender en masse varme tanker herfra.

  SvarSlet
 5. Mums nogle lækre kager.

  Og jeg kan godt forstå at du synes de stribede bukser er lækre, for det ER de. Jeg kender desværre ikke en opskrift. Men måske biblioteket gør??

  Læser også at din dreng har øreproblemer. Jeg har selv 3 piger. 15, 12 og 3 og de to store har døjet med ørerne fra de blev født til de blev 11 år. Og for at undgå dette, har vi givet den mindste Børne BIDRO hver dag. Hun havde lidt problemer og så startede vi med BIDRO, og da ørelægen sagde at nu var ørerne fine stoppede vi. Men så blev ørerne syge igen. Og vi begyndte igen. Og siden har hun IKKE haft problemer overhovedet. Så måske var det en løsning for dig. De købes hos MATAS og koster omkring 120 kr. Vores datter for hendes til morgenmaden hver dag.

  SvarSlet
 6. Rebekka > ja, det er da i den grad blevet efterår...øv :o(. Ja, det er ikke sjovt at se ens barn helt væk, puha, men håber på det bedste bagefter...

  Libbie > det gjorde hun heldigvis - og overrasket. Tak, vi håber også på en ny hverdag bagefter ;o)

  Pernille > de bragte glæde ;o). Nej, gjorde det gerne i stedet for ham!

  Bebe > nogen gange gælder det vist også bare om at holde sig lidt i gang! Dræn er desværre nødvendigt, han har haft væske i mellemøret...ja nok altid, og aldrig sovet helt godt...men hvor jeg ser frem til at være på den anden side om en uge ved denne tid!

  Henny > velkommen til ;o). Tror faktisk vi har prøvet at bruge det til den store (som i den grad er ørebarn), er kassen ikke blå? Desværre virkede det ikke på ham, men det kunne være det gør på Jacob :o). Tror vi prøvet det når vi er på den anden side om en uge. Ligenu synes jeg han får så meget medicin :o(. Tak for tippet ;o)

  SvarSlet
 7. Det var så lidt Pia. Jeg kan ikke huske om kassen er blå. Vi piller dem ud af pakningen, og har dem til at stå fast fremme på spisebordet i et glas. For så husker vi dem.

  SvarSlet
 8. Her er lige et par link til strikkede bukser m gratis opskrift:
  http://saga-i-farver.blogspot.com/search/label/Smilebukser%20eller%20alm.%20lange%20blebukser%20%28strik%29

  http://www.garnstudio.com/lang/dk/visoppskrift.php?d_nr=b20&d_id=7&lang=dk

  http://www.silkeborg-uld.com/index3.php
  se under mille og bertram..

  Held og lykke med ørerne- vu har været superglade for at Josefine fik dræn i- 2 gange- nu håber vi at hun slipper denne vinter- men det gav altså en bedre nattesøvn og lidt mere dagsoverskud.. også selv om hun ikke havde decideret mellemørebetændelse og feber- men der var tryk og vædske konstant..
  Held og lykke! Idag når hun er ved ørelægen ligger hun musestille og er så dygtig derinde- og er en glad og udadvendt pige... og indgrebet går så hurtigt.. så pøj pøj med det!

  SvarSlet
 9. Tusind tak! Så er det jo bare at komme igang ! ;o)

  Det lyder som Jacob, han har heller ikke haft betændelse...krydser fingre for at det hjælper. I nat stoppede jeg med at tælle, da vi havde været derinde 6 gange...

  Håber han Lan nøjes med en gange dræn. Storebror har fået det lagt rigtig MANGE gange :o(, så har desværre prøvet det over 8 gange...bliver bare aldrig god til det! Ser frem til en ny start fredag ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...