torsdag den 18. august 2011

Så er "brikkerne" på plads...

...og synes egentlig at det er blevet ok. Tilpas tilfældigt og tilpas drenget uden at være overdrevet:


...nu er der "bare" lige at få limen smurt under "brikkerne"! :o)

Har du også fået lyst til at lave en sættekasse, så husk min Give Away (der slutter 8/9-2011) - se link til højre! ;o)

5 kommentarer:

 1. Den er bare blevet så flot, lækker gul farve du har brugt :o) Jeg lavede en lille en for langt id siden, men har ikke rigtig haft noget at stille derind. Nu har jeg besluttet, at sådan en pynter rigeligt i sig selv, og slet ikke behøver ting på "hylderne" :o)

  SvarSlet
 2. "synes egentlig den er ok..."???
  Hold da op Pia den er da blevet skide flot!!
  (væk med janteloven) *griner*
  Var det ikke et stort arbejde?
  Det er vist ikke for sjov at de siger at gul er den nye sort :)
  Meget flot!
  Knus

  SvarSlet
 3. Lisbeth > med en dreng på fire i huset er der rigeligt: sten, biler, div. plastfigurer, legofigurer, små pinde...og alle de andre småting han får samlet sammen, som IKKE skal for tæt på lillebror endnu ;o)...så vent du bare til Merle kommer hjem med en masse "skrammel" og får en stor samling af prinsesse ting og elastikker og hårting, så gem den ikke for langt væk... Denne er dog til en gave, men Mads har allerede bestilt en til hans værelse.

  Libbie > takker. Kunne godt ha' brugt et lag maling mere, men på den anden side synes jeg egentlig mere og mere om at kunne se træet igennem. Mere får den i hvert fald ikke inden den skal gives væk. Mit håndled er nemlig lidt medtaget...næste gang må jeg huske at spraye på et bord, så jeg ikke forsøger at bruge muskler jeg ikke har...av! Det værste var faktisk malearbejdet. Det andet med at vælge papir og klippe til var faktisk ret hyggeligt. Kan se at de også kan købes hvide, det havde været nemmere...meeeen den gule gør altså godt ved resultatet ;o)

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare flot, Pia! Heldige asen som får den! Og som du skriver, den er super til alle mulige dimsedutter og dingenoter. Og samtidig så skulpturel og flot i sig selv :-)

  SvarSlet
 5. Tak. Må igang med endnu en til Mads (hans lommer trænger til at blive tømt)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...