onsdag den 3. august 2011

Ideer i massevis

Inden vi tog i sommerhus havde jeg forberedt mig på det værste (=regnvejr). På biblioteket har jeg bl.a. lånt Sille Kongstads "Alle mødres guide til supersjov med ungerne" (se evt. beskrivelsen på Saxo). En bog fyldt med ideer, der også kan fange drenge.

I mine forberedelser kom jeg forbi en fantastisk hjemmeside: www.ohcrafts.net . Wauw en side!!! Fantastiske DIYs og mange af dem dejlige simple. Jeg er tror disse skal afprøves når tiden er til det:
(....tja og så er der jo et eller andet med luftballoner og mig)


Og disse:Eller denne:Hvis I smutter forbi siden bør I tage et kig/klik på "Oh!Cupcakes", "Oh!Party"...og alle de andre menupunkter øverst :o)

I får også lige dagens udtryk her fra sommerhuset:


Mon han er ved at få nok af storebrors spørgsmål? Eller er mor og far bare SÅ kedelige? Savner han hverdagen? Synes det er en herlig tid, nu hvor hans ansigtsmimik rigtig kommer til udtryk ;o)

5 kommentarer:

 1. Lyder som en super dejlig ferie - og spændende hjemmeside - den må jeg vist forbi en af dagene! Skønt billede af mindste-manden forresten!! Fortsat god ferie-hygge til jer!

  SvarSlet
 2. Hej

  Jeg kan desværre ikke få adressen til oncrafts til at virke. Er du sikker på at det er den rigtige?

  SvarSlet
 3. Irak ;o)

  Ditte > nej, det er det da ikke...det er oh og ikke on - tak, det er rettet nu ;o). Giver det stadig problemer så tryk på billedet, der skulle ligge et link, der virker...

  SvarSlet
 4. Der skulle selvfølgelig ikke stå Irak med TAK...den #%%~>$<\{\}*$£ ordbog på iPad!!!! :o)

  SvarSlet
 5. Meget fine projekter - perfekt til sommerhus. Er altså også helt vild med de skyer og luftballonerne - god klippelyst :o) Kh Lisbeth

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...