lørdag den 13. august 2011

Smukfest og loppefund...

Uha, sådan en Smukfest sætter sine spor...har snart overlevet en af de hårde dage med børn...dagen derpå. Hvorfor kan børn ikke vise deres forældre bare lidt hensyn og vise sig fra den bedste side når nu mor og far lider af endnu mere søvnmangel (og manglende energi og overskud) end til hverdag?... For det har de da absolut IKKE gjort i dag! Tror Jacob kæmper med endnu en tand (eller også er der sygdom på vej) og Mads, ja han har bare været Mads (modsat).

Men ellers havde vi en super dag i går. Frygtede godt nok at det ville ende i vasken da svigermor dukkede op efter drengene og fortalte at de allerede havde to børnebørn derhjemme. Troels' storebror og hans kone blev nemlig forældre for tredje gang torsdag aften :o). Heldigvis havde svigermor mod på to mere (så de i alt havde fire på besøg, en på knap 11 mdr., en på 4 år, en på 4 1/2 år og en på knap 8 år)...men hun havde jo også selv fire hjemmeboende engang ;o). Så afsted kom vi til en skøn dag i bøgeskoven, hvor vi bl.a. hørte:
Og ja, så da også lige et billede af drinksrobotten (som min bror og mand var meget betaget af). Ved at scanne en kode fra telefonen (der skulle købes) blandede en robot den ønskede drink. Ja, med en mand som til daglig laver programmer på computeren skulle den selvfølgelig afprøves:


Og, vejret var jo helt perfekt. Ikke skyggen af regn, så de nyindkøbte gummistøvler så faktisk ikke medtaget ud!


Arrangørerne havde sørget for at køre sand og træflis på efter onsdag og torsdagens heldagsregn.

Til sidst får I lige et par loppefund. Jeg har længe været på udkig efter en holder til kaffefiltre (væghængt), men synes ikke jeg har kunnet finde den rigtige, før jeg "faldte over" denne:


Perfekt i farven og fin i keramikken. Til Mads' legehus fandt jeg også denne:Nu mangler jeg bare tid og overskud til at få legehuset sat i stand...

Men nu kalder sengen vist snart, synes jeg er lidt "tung" i hovedet i dag :o(

5 kommentarer:

 1. Fedt at i slap for regnvejret, for jeg havde da godt nok ondt af dem der sad i silende regn i torsdags! I øvrigt nogle skønne loppefund, kan super godt lide den gule farve på kaffefilter-holderen :o) Og god bedring, kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Haha, sådan et par 'modsatter' har vi også tit her :-) Godt I kom afsted og fik en skøn dag til smukfest! Det var forhåbentlig 'dagen efter' værd :-)
  PS: Flotte cupcakes du fik lavet på Cupcakefabrikken!

  SvarSlet
 3. Håber du har det bedre i dag :-) Sidst jeg var til SmukFest for to år siden, regnede det så meget første aften at der "røg" to telefoner. Selvom de var pakket helt væk og der var regntøj ovenpå...

  SvarSlet
 4. Hvor er jeg glad for at I havde en god festival og fik hørt noget lækker musik. Åh jeg ville gerne høre Tina D. var hun ikke bare fantastisk???
  Den er da for sej den kaffefilterholder!!

  SvarSlet
 5. Lisbeth > ja, heldet var med os! Ja, tænkte også meget på dem på teltpladsen torsdag...det har været en våd "fornøjelse". Ja, den gule farve er helt perfekt!

  Bebe > hvornår mod det modsatte forsvinder igen? Kunne indimellem godt bruge lidt mere medløb ;o). Tak, de smagte også godt og den store har allerede bestilt løvekager til hans fødselsdag....jaaaa, nogle gange er det utrolig hvilke forventninger de små har til ens evner ;o)

  Tina > årh nej da, ja der er ofte ikke meget at gøre når det virkelig regner!

  Libbie > hun var fantastisk. Kender ingen som hende, der formår at skabe en intim koncert med så mange mennesker...og den stemme! ;o).
  Ja, var også glad for at finde den, nu skal jeg bare ha' bestemt hvor den skal hænge...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...