fredag den 2. marts 2012

Modeldrømme og blog-afledte behov

Modeldrømme har jeg aldrig haft, men sjovt nok er manden og jeg endt som netop det i lokalavisen flere gange...(senest i onsdags)Billedet er fra vores bryllup for snart 4 1/2 år siden. Vi bliver hver gang belønnet med en middag med alt inklusivt.

Skønt! Gavekortet blev omsat i går, hvor vi nød en kæresteaften mens min bror og hans kæreste passede og puttede Jacob.

Mads har vi sendt på ferie ved farmor fra torsdag til lørdag.

Vi fik rigtig god mad og vin, så mon ikke vi også siger ok, hvis de spørger om lov igen? ;o)

I går fik jeg også en pakke fra Sverige. Min niece elsker at tegne, særligt Manga-tegninger. Siden jeg så Gittes fine tegninger og promarkers har jeg haft et behov for at eje sådan nogle!

Endelig kom undskyldningen. Vi skal til niecens fødselsdag på lørdag og sådan nogle skal hun da have. Når portoen alligevel skal betales kan jeg jo lige så godt få lidt selv...

Kender du også til det med blog-afledte-behov (og gode undskyldninger)? Jeg gør i STOR stil ;o)Her er de hurtigt afprøvet...og jeg er bestemt ikke skuffet!

Kan slet ikke vente til at få lidt tegnetid, men nu står den på forældrekaffe i drengenes vuggestue/børnehave...

Rigtig god weekend - nyd det gode forårsvejr, så længe vi har det ;o)

- Posted using BlogPress from my iPad

10 kommentarer:

 1. Dejligt at vinde sådan en middag:-) har du mon et link til der hvor du har købt dine promarkers?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var nu "vundet" uden konkurrence - det er bare billedet fra vores takkekort de har spurgt om lov til at låne flere gange ;o). De er købt på www.familjekontoret.se - de danske sider jeg har set har nemlig haft flere pakker udsolgt. Gav omkring 285 danske kroner for to sæt af 5 stk. Inkl. Forsendelse (og levering indenfor 3 dage).

   Slet
 2. Skøøøønt med en kæresteaften, tro mig jeg ser også frem til at der er andre der kan putte Emil så manden og mig kan komme lidt ud og holde i hånd :)

  Som sagt er jeg ikke kommet i gang med tegnerierne, synes stadig at der er masser af syptojekter også afledt af fantastiske blogkvinder der hober sig op i mit hovede(!) Ahrmen er det ikke skønt :)
  Knus og go weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tror faktisk også at det er første gang vi har andre til at putte Jacob. Det gik overraskende godt ;o)

   Tegnede/malede rigtig meget da jeg var yngre og fik helt lyst til at tage det op igen. Selvom jeg også har rigeligt med ideer i forvejen ;o)

   Også god weekend til jer!

   Knus

   Slet
 3. Jeg kender ALT til behov der pludselig opstår efter bloglæsning! Min liste over ting, jeg skal prøve er alenlang... "Heldigvis" tror jeg dog næppe at der kommer en tegnetrang over mig - dét har jeg absolut INTET talent for! Jeg glæder mig til at se hvad du får ud af de nye tuscher :)

  SvarSlet
 4. De er bare så lækre de tusser!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, måtte bare have dem...det var vist det med udstyr vi snakkede om til træffet ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...