lørdag den 10. marts 2012

Endelig lørdag...

...og tid til at komme på posthuset! :o)

Siden torsdag har jeg næste ikke kunne vente. Da jeg kom hjem torsdag lå der nemlig en postseddel, men en pakke til afhentning og pga. overarbejde i går blev det først muligt at hente den i dag.

Den flotte gave er fra Lone med bloggen kramogkrea.blogspot.com, som deltog i pakkelegen.


Dejlig pakke at åbne! Rigtig fint tapet, panduro-kyllinge sæt (som Mads allerede har sagt han vil være med til at male), øreringe, perler, knapper, retro stof, opbevaringæsker...men bedst af alt - en af Lones skønne ugle puder. Den passer perfekt i sofaen! :o)

1.000 tak, Lone! 


Ved godt at vi kunne tilmelde os flex-valg, men manden får indimellem pakker med teknik, der ikke har godt af at ligge i skuret. Mon man kan nøjes med at tilmelde en i husstanden?

Ellers har vi ikke de store planer i dag. Indtil videre er dagen gået med indkøb og sortering i Mads' tøj.
Mads mener bestemt ikke at han vokser ud af sit tøj (hvilken han i den grad gør!), så det gælder om at udnytte når han ikke er hjemme og det var han ikke i formiddags. Mads og morfar var nemlig ude at se SIFs superliga hold træne. STORT hit ved Mads: "det er altså sejt at sparke bold med nogle af "de store" mor"!
Mon ikke far og Mads skal have fundet fodboldmålet frem fra vinterhi i eftermiddag?

Nu vil jeg se om jeg kan nå lidt afslapning inden Jacob vågner fra middagsluren - go' lørdag! :o)

2 kommentarer:

  1. Dejligt at du kunne lide pakken;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kunne jeg i hvert fald! :o). Mads var lidt småsyg i dag, men mente at det var godt, hvis han lånte uglen og sofaen og spiste vingummierne...og det hjalp! :o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...