lørdag den 17. marts 2012

Mor, det var dig der fik ideen og mig der fandt på det...

Hmm...det må være logik for en 5-årig! (det var i hvert fald Mads' kommentar mens vi har lavet påskepynt her til formiddag). Der er alligevel lidt om snakken. Jeg har "pined" påskekylliger, jeg viste ham og spurgte om ikke vil skulle lave dem. De påskekylliger jeg snakkede om kan du se lige her.

Mads mente dog at vores skulle have kroppe - for det har kyllinger altså!

Så her er Mads' fine kyllinger:

Og mesteren bag udførelse og farvevalg (på de farverige):


Må indrømme at den oprindelige, og den udgave jeg er i gang med, lige pludselig virker lidt små kedelige.Og imens jeg har lavet dette indlæg har alle kyllingerne fået hjemmelavede pandekager (af Mads)...og han er godt i gang med at lave kylligesenge? ;o)Det er nu hyggeligt med lidt kreatid med den ældste...

Desværre er det ikke det vi har mest udsigt til i denne weekend. Jacob blev syg i går eftermiddags/aften og sluttede af med at brække sig over fødselslaren. Indtil videre er status for det sidste døgn, ca. 10 øv-bleer og 3 gange opkast.

Nu har han heldigvis fundet ro til en lur og sover på værelset på snart anden time.

Håber det gør ham godt - og at vi andre går fri.

God forårslørdag ;o)

- Posted using BlogPress from my iPad

10 kommentarer:

 1. Hej Pia, fantastisk kommentar, det lyder som noget Noah kunne have sagt...nogle gange lytter man bare og siger ja ok, så siger vi det :) Men hvor er de fine jeres kyllinger, jeg synes måske der har sneget sig en pingvin ind ;o)
  God bedring med Jacob, det lyder ikke rart, håber lidt søvn hjælper!
  KH Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette. Ja, indimellem kommer der altså nogle underlige samtaler ud af det ;o). Har du aldrig set en sort påskekylling? ;o).

   Tak. Det er desværre ikke blevet bedre i løbet af dagen, så vaskemaskinen kører på højtryk...stakkels lille mand - har ikke kunnet holde noget i sig i et døgn, end ikke en kiks :o(

   Kh. Pia

   Slet
 2. Søde kyllinger. God bedring med ham.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han havde jo lidt ret alligevel. Tak - håber natten gør ham god igen ;o)

   Slet
 3. Hvor er de søde, synes det er så hyggeligt at i indimellem hygger sammen om noget kreativt :-) rigtig god bedring til Jacob.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det synes jeg også - når Mads' humør og tålmodighed er til det gælder det om at fange det ;o)

   Slet
 4. Søde kyllinger og sød bemærkning :-). God bedring til ham.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja lidt ret havde han jo alligevel ;o). Tak, NU går det endelig den rette vej med ham...

   Slet
 5. Hvor hyggeligt. Jeg elsker når de leger videre med de ting de laver. SÅ virker det! Og iøvrigt har han da ret, kyllinger skal da have en krop at lege med. Jeg glæder mig tit over den slags børnelogik.

  SvarSlet
 6. Han er som regel slet ikke til at stoppe igen...han har en helt fantastisk fantasi (tålmodigheden derimod er ikke altid tilstede til selv at udføre ideerne) ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...