mandag den 19. marts 2012

En forkert afslutning på weekenden...og en uventet "fridag" :o(

Det har vi i den grad haft!

Jacobs sygdom udviklede sig i forkert retning, så søndag formiddag tog han og jeg ind til vagtlægen. Efter at have siddet 2-3 timer i venteværelset var det endelig vores tur...

Vagtlægen synes også Jacob var for slap og passiv, så vi blev beordret til børneafdelingen i Viborg. Her blev Jacob indlagt, og så skulle der ellers styr på hans væske-, salt- og sukkerbalance igen (på det tidspunkt havde han ikke kunnet holde noget i sig i godt to døgn)...stakkels lille Jacob :o(

Sidst på eftermiddagen/først på aftenen fik vi lov at køre hjem og fortsætte behandlingen der (som åben indlagt)...og her til formiddag blev han udskrevet - dejligt!

Han er dog stadig langt fra den Jacob vi kender. Men der har været lyd på og smil fra ham i dag og han har kun brækket sig en gang. Så det går heldigvis i den rigtige retning. Jeg savner helt at hente min klatremus ned fra dvs. forbudte steder...

Jacob har sovet rigtig meget her i weekenden, så mens Mads og far har nydt det gode sommervejr har jeg siddet vagt indenfor.

Derfor fik jeg først klippet firkanterne (endte med at bruge en ramme fra IKEA at skære efter - så skulle jeg jo ikke tænke for meget imens - og knap så mange forskellige slags stof som jeg regnede med) og lørdag fik jeg syet firkanterne sammen og i dag syet tæppet sammen med det lilla fløjl på bagsiden. I sømmet har jeg syet lyserød tittebånd/pipingbånd.

Her er det færdig tæppe:


Jeg er rigtigt glad for mit første forsøg med et patchworktæppe.

Alle samlingerne rammer perfekt, og farvesammensætningen blev som håbet. Piget uden at være for prinsesse. Som drengemor synes jeg godt det kan være lidt svært. Måske fordi stofsamlingen mest består af gul, grøn og blå stoffer og når jeg vil købe pigestoffer ender det gerne med lyserøde og røde farver. Derfor var det jo skønt, at jeg på blogtræffet fik byttet mig til nogle fine (pige)stoffer med bl.a. Mette og Jonna.

Rigtig god mandag - nu vil jeg i krig med noget af al det vasketøj Jacobs mave har "kostet" i weekenden inden han vågner igen...

30 kommentarer:

 1. Stakkels lille fyr - og stakkels Jer. Det er bare ikke sjovt med sådan en omgang!
  Håber han bliver frisk meget hurtigt!

  Og tillykke med en fantastisk vellykket første gang med patchwork. Det ser super godt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var "lidt" hård for moderen også. Det går stille og roligt den rigtige vej, men han smed ca. 2 kg(!) så det kræver lidt at komme tilbage...

   Tak, ja - det er skønt at blive overrasket over egne evner ;o)

   Slet
 2. Det må siges at have været en både god og dårlig weekend - Jeg er glad for at læse det går fremad med Jacob!!!

  Jeg synes tæppet er blevet rigtigt smukt! Jeg har ikke selv vovet mig ud i pipingkanter endnu - så jeg tager hatten af for alle der gør!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja heldigvis.

   Tak. Det er nu ellers ikke så svært, bare man ikke forsøger at sy det sammen med det samme. Syer du først på den ene side og derefter oveni de sting du har syet er det lige til ;o)

   Slet
 3. Øv, stakkels lille fyr. Godt at høre han er i bedring. Tæppet er rigtig fint og jeg elsker farverne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Tak - farverne er også lige mig ;o)

   Slet
 4. Åhh nej da søde Pia, godt han er i bedring.
  Super fint tæppe du har fået lavet :)
  God dag.
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var lidt af en omgang - tak ;o)

   Slet
 5. Årh altså, det er da bare det værste når ens børn er syge. Godt at han er i bedring!

  Dit tæppe er blevt rigtig fint Pia, og det har sikkert været rart at kunne bruge hænderne og kreativiteten, imens du havde en halv ører på Jacob. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det har du helt ret i!

   Tak - lige præcis så går tiden hurtigere :o)

   Slet
 6. Sikke et flot tæppe. God bedring med ham.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mette. Det går heldigvis fremad.

   Slet
 7. Åh hvor er det altså bare synd for ham - og for jer. Krydser virkelig fingre for, at det snart vender!! Og det er et virkelig fint tæppe du har lavet - super lækre farver :o) Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det går heldigvis stille og rolig fremad ;o). Tak.

   Slet
 8. Åhh stakkels lille fyr. Men godt at høre at det går lidt fremad. Fint tæppe du har fået lavet på din vagt.

  SvarSlet
 9. Det var godt nok en hård omgang, både for jer og Jacob. Det er ikke rart når de små bliver så dårlige. Rigtig god bedring med ham!

  Tæppet er rigtig flot :-) og farverne er fine, det er nogle af de samme farver jeg brugte til albertes patchwork tæppe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var/er ikke sjovt.

   Ja, det er da rigtigt! :o)

   Slet
 10. Øv for en omgang med den lille mand - godt han er ved at være en smule i bedring - håber han snart er helt frisk igen ;)

  Super fint tæppe du har fået lavet, fed ide med en IKEA ramme, og sjovt med fløjl på bagsiden, det er jeg ikke støt på før, men tænker det er dejligt blødt :) Har du noget imellem fleece eller pladevat?

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber vi også ;o)

   Ja, fik lige idéen. Fløjl er dejlig blødt og sikre at tæppet ikke skrider så nemt. Der er uden fyld, da jeg ikke lige kunne udtænke hvordan jeg lavede det med pipingbånd. Havde ellers fundet et blød froté stykke der skulle have være imellem - det må blive næste gang ;o)

   Slet
 11. Det lyder godt nok som en hård omgang, men godt de har fået lidt styr på ham, så håber vi han snart er klar til 'ulykker' igen.
  Men hold op du har brugt tiden godt, jeg synes det er blevet rigtig fint, kan rigtig godt lide at du har brugt mange ens, det giver et godt udtryk!
  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mette. Ja, dine stoffer var jo perfekte! Endte med at vælge få forskellige og så gentagelser, synes også selv det gav et mere roligt udtryk ;o)

   Slet
 12. Åh nej - rigtig god bedring til den lille mand!!! Forhåbentlig er han snart på højkant igen og med fuld gang i spillopperne :) Og ja, noget af det som indimellem kan drive én til vandvid, bliver pludselig noget man sætter STOR pris på - egentlig ret tankevækkende!!! :)
  Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt sjovt. Når han er sig selv igen må jeg huske på at det var ulykkerne jeg savnede ;o)

   Slet
 13. Øv hvor er det synd for Jacob! Det er bare så hårdt, når de små pus er syge og langt fra deres sædvanlige glade, frække 'selv'. Godt at det går på rette vej nu!
  Og superfint tæppe - elsker farvesammensætningen!
  Kram!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der går nok lidt inden han er sig selv igen. Han plejer kun at sove en gang om dagen, men er oppe på en tre-fire gange...det lille pus ;o). Tak.

   Slet
 14. Åh nej, hvor er det dog synd for Jacob - og for jer! Det er det værste, når ens børn bliver syge. Godt at han har det bedre.

  Skønt tæppe - farverne er fantelastiske:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, så er man letpåvirkelig. Ja, heldigvis går det stille og roligt fremad. Tak :o)

   Slet
 15. Hej Pia
  Håber det godt med Jacob:-)
  Jeg har lagt et link på påskekyllingerne i mit svar til dig.:-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...