lørdag den 24. marts 2012

Weekend...

I morgen sender vi Mads på en uges ferie sammen med mormor. En uge, så længe har jeg ikke været væk fra min store søn før...er spændt på hvordan vi klarer den (store som små).

Mads glæder sig rigtig, rigtig meget. Stort set hver morgen siden mandag har vi haft diskussioner om hvorvidt det var søndag i morgen eller ej...men nu er det søndag i morgen!

Jacob er i den grad ved at være sig selv, så søvn er igen overvurderet herhjemme. Vi starter "glædeligt" dagen (selvom det er lørdag) på den forkerte side af kl. 6 :o(. Men det har også sine fordele, indtil videre har vi nået:

At spise morgenmad og drikke (meget) kaffe.
To tøjvaske + ophængning ude!
Støvsugning af hele huset
At have haft to drenge i bad

...og at bage pølsehorn til Mads' ferie


I eftermiddag kommer farmor og farfar og passer drengene mens vi skal til Casper og Frank show og efterfølgende græskmiddag med naboen...

Synes lige I skal se min lille efteraber


Go' weekend!


- Posted using BlogPress from my iPad

7 kommentarer:

 1. God weekend, håber ikke vi får lov at sove længere imorgen, vi står op på den forkerte side af 5 her hjemme, så det bliver godt psykologisk når den hedder 6 imorgen.
  Fedt billede af efteraben!

  SvarSlet
 2. Hov sender lige en mail retur, her en af dagene, er næsten klar til din ardresse.

  SvarSlet
 3. Ja, i dag klarede vi den særme helt til kl. syv (sommertid) ;o)
  Du behøver altså ikke at stresse med, nyd foråret og familien, når graviditeten ikke driller - det er altid rart at have noget til gode ;o)

  SvarSlet
 4. Skøn "efteraber" :) Læste faktisk et sted, at børn ikke hører hvad vi voksne siger, men gør hvad vi voksne gør :) Det er vidst så sandt ;)

  Kh

  SvarSlet
 5. Hehe, skønt billede!! Kan godt forstå du synes en uge er længe - det har vi heller ikke prøvet her :-)
  Knus Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er det! Heldigvis ser Mads mormor og morfar rigtig meget i det daglige, så er sikker på at det bliver hårdest for moderen ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...