onsdag den 29. februar 2012

Elefanterne fik fred...og manglende tålmodighed

Skamlen endte med Ferm-tapet frem for Minimega Elefanterne.

Synes det tapet, jeg fik af Pernille, passer meget bedre til vores køkken. Nu mangler skamlen bare en omgang lak, så er den klar til brug igen.
Håber drengene kan lide den.


På billedet er også en fin 3D kugle, som jeg fandt en DIY til lige her. Umiddelbart så det jo dejligt let ud, men må indrømme at det nok bliver den eneste jeg får lavet af dem :o(.

Det tager længere tid end min tålmodighed er til, når det bare lige skal være et sofa-hygge-projekt. 12 dele, der skal tegnes og derefter klippes for til sidst at blive foldet. Synes dog stadig kuglen er vildt flot, men mon ikke der går lidt tid inden den får venner? ;o)

Nu kalder dynen vist...god nat!


- Posted using BlogPress from my iPad

10 kommentarer:

 1. Hvor er skamlen blevet fin! Jeg har også en stående ude i skuret, den er helt rå så skal også have sig en makeover her i foråret :)
  kan godt nikke til det med din tålmodighed *griner* aldrig har jeg da set én få klippet et par bukser som dig i søndags :)
  Jeg blev færdig med de bukser jeg havde gang i til blogtræffet sent i går aftes og Victor er super stolt af sine (indlæg kommer senere) Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, resultatet blev da helt fint ;o). Har endnu en "rå" der venter, den er dog lovet væk til venner, så dette var blot en prøve om jeg overhovedet kunne finde ud af det.

   Opdagede du virkelig det - når først jeg har fået styr på hvad vej stoffet strækker går det hurtigt...værre er det med at få det syet færdigt ;o).

   Glæder mig til at se dit indlæg. Knus

   Slet
 2. Super fin skammel, det er ret in det tapet :o)
  Farverne passer rigtig godt sammen :o)

  SvarSlet
 3. Hvor er den blevet fin, Storm er så glad for sit billede med dette tapet, du laved til ham.
  Jeg blev netop færdig med at male en af disse skamler i går, nu skal den bare have papir på, viser den fredag el lørdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg glæde mig til at se, Tamra ;o). Det tapet er altså også fint synes jeg...

   Slet
 4. NU skal vores træskammel sandelig også have en makeover -har du nogle gode fif man liiige skal tænke med eller er det bare svupsvup og så voila? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Decopagelim! Det er nemt at arbejde med og så er det nemt at nøjes med at beklæde overfladen af trinnene.

   Brug god tid på at afmåle tapet, så du får det udsnit du ønsker og se på helheden af skamlen inden du limer det fast, hvis du vælger tapet med forskudt mønster ala det jeg har valgt. Så du ikke får en gentagelse af mønster på trinnet...

   God arbejdslyst - glæder mig til at se resultatet ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...