tirsdag den 20. marts 2012

En vundet Give Away, noget om børnetegninger og Jacob

Midt i Jacobs sygdom lå der en pakkeseddel i postkassen. Den "gemte" den lækreste gave:


Jeg har været rigtig, rigtig heldig - jeg vandt nemlig Charlottes fine Give Away!

Sikke en fornøjelse at åbne en pakke med så lækkert et indhold. Jeg kan slet ikke huske at der var SÅ mange fine ting på højkant...

Se lige de fine øreringe, fingreringe, kager, papirer, maskingtape, neon dymotape, neglelak og pomponer (eller hvordan det nu staves)!!!

Charlotte har en rigtig hyggelig blog (Charlottes hule), du finder den lige her og i min blogroll.

MANGE TAK, Charlotte :o)

I dag har Jacob været hjemme ved min mor det meste af dagen, han har sovet en del, energien, appetitten og humøret har ikke været helt som det plejer, men det går fremad med ham. Når man på to døgn taber over 15% af sin kropsvægt kræver det nok også lidt længere tid at komme ovenpå igen. Derfor har vi også været heldige at farmor vil hjælpe til i morgen.

I morgen vælger vi dog en lidt anden løsning - nemlig at jeg arbejder hjemme mens hun passer Jacob herhjemme. En dag alene ved mormor har nemlig taget noget hårdt på kræfterne, fordi man er "på" på en anden måde end når man bare er hjemme. Selvom dagen har været kort (jeg tog tidligere fri) gik han nærmest kold over aftensmaden. Håber det hjælper med vante omgivelser i morgen.

Hjemme ved min mor faldt jeg over disse to billeder, det ene er en tegning, min bror (nu sidst i 20'erne) tegnede i en af de små klasser i folkeskolen. Efterfølgende vævede nogle elever på daghøjskolen billedet. Jeg synes det er en rigtig søde ide


Synes det er lykkes rigtig godt at efterligne tegningen - er stadig noget imponeret over resultatet og det arbejde væveren dengang har lagt i det.

...synes også lige I skal se hvor flotte puderne, min mor fik i fødselsdagsgave, passer i deres sofa:


Puderne var hyggelige at lave, så jeg overvejer at lave en Give Away her på bloggen, hvor vinderen bestemmer motiv, dvs., børnetegning, hænder eller et citat. Indtil videre bliver det ved tanken, men når Jacob er på højkant kan det være at jeg gør alvor af tanken...

Til slut lige et billede af en af Jacobs gode stunder i dag


Mormor og morfar kører på motorcykler og det er altså ret sejt, selvom man kun er 18 måneder! Da jeg kom for at hente ham livede han pludselig op og plagede om at komme ud til motorcyklerne...mon jeg allerede nu skal frygte for den dag han ikke er 18 måneder men 18 år?
Han ved allerede hvordan de siger: "brummmm!" og sikke et smil, ved en ellers lidt sløj dreng, de kunne frembringe!

Rigtig god aften ;o)

10 kommentarer:

 1. Skøn give away du har vundet. Heldige dig ;-)

  SvarSlet
 2. Orv hvor har du været heldig, lækker lækker give away:-)

  SvarSlet
 3. Åhh heldige dig - og nøj hvor er han bare skøn, den lille motorbølle!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! :o). Ja, han bliver "farlig", det bliver hårdt for moderen...hun har nemlig aldrig været så vild med motorcykler ;o)

   Slet
 4. Heldige asen altså :) Jeg glemmer altid at deltage, før det er for sent.. tsk tsk!
  Fortsat god bedring med Jacob. Der er vist ikke noget at sige til, at han har brug for mere end et par dage, før han er helt sig selv igen efter den omgang.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har det med at vinde gode Give Aways - nyder stadig at se på "dit" tæppe ;o).
   Ja, det kan hurtigt den forkerte vej, længere tager det desværre om at gå den rigtige vej :o(

   Slet
 5. Sikke en lækker give away du har vundet!!

  Det er dejligt for dig, at du har mulighed for at arbejde hjemmefra. Fandt lægerne egentlig ud af hvad Jacob fejler? Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det synes jeg også.

   Det er ikke det mest optimale at arbejde hjemmefra, men desværre en nødvendighed. Har nemlig en passe ferie, der SKAL holdes inden 1/5 og det er jeg jo nødt til at være færdig til at kunne ;o). Med små børn er det rart det er en mulighed indimellem.

   Ja, de mente med ret stor sikkerhed at det er Rotavirus, det var derfor de gerne ville have os hjem igen. Den smitter vist voldsomt i starten - men 7-9-13 er resten af familien sluppet. Værre ser det ud i vuggestuen, tror halvdelen var sygemeldt i går (heldigvis ikke i samme grad som Jacob).

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...