mandag den 12. marts 2012

Spørgsmål?

Jeg har haft mobil visning slået til, så fra og nu til igen her på bloggen...vægelsindet? Ja en lige lidt ;o).

Kan simpelthen ikke finde ud af hvad jeg selv foretrækker, så nu spørger jeg jer - hvad er du mest til?

Ja, det er spørgsmålenes dag i dag, der kommer nemlig flere :o)

Et af mine fremtidige projekter er at lave et babytæppe. Har fundet lidt stoffer frem jeg synes er fine sammen - men er det for meget påske?Det er mit første større patchwork- projekt, så hvad er nemmest, at arbejde med mindre firkantet (fx 10x10 cm) eller større (20x20 cm)?

Nu vil jeg videre med vasketøjet (bli'r altså aldrig den store fan af praktiske pligter).

Rigtig god aften ;o)


- Posted using BlogPress from my iPad

11 kommentarer:

 1. Kan ik helt finde ud af hvad jeg er til. Nok mobilvisning, der er bare nogle blogs hvor billederne bliver så store at man ik kan se andet end en brøkdel.

  Jeg synes farverne til tæppet er fine samme :-)

  SvarSlet
 2. Jeg har det som dig, er vægelsindet. Når jeg er på fra mobilen, slår jeg ofte mobilvisning FRA på de blogge jeg læser, synes nemlig ikke jeg får det samlede lækre indtryk af bloggen ved mobilvisning. Omvendt kan det jo praktisk hvis bare går efter at læse et indlæg.
  Jeg har selv mobilvisning på min blog, tænker at man jo bare kan slå det fra, hvis ikke man vil se min blog med mobilvisning.

  SvarSlet
 3. Mobilvisning til :o) Og farverne er super flotte - jeg fik ikke påske-tanker da jeg så dem :o) Og jeg ville til enhver tid vælge 20x20 cm, det er meget nemmere at arbejde med :o) I mit første tæppe brugte jeg 15x15, det gik egentlig også fint nok...

  SvarSlet
 4. Mobilvisning - helt sikkert :) Man kan jo bare selv slå det fra, hvis der er noget man gerne vil se i internetversion.

  Og jeg er i øvrigt SÅ enig, huslige pligter bliver aldrig en fornøjelse. Har i øvrigt (sjovt nok) lige lavet et ynke-indlæg om vasketøj! ;o)

  SvarSlet
 5. Mobilvisning til:)
  Flotte farver sammen. Det første tæppe jeg lavede brugte jeg ret store stykker, tror 20x20, det var let. Det næste vovede jeg mig ud i 10x10, der er en del mere at holde styr på.

  SvarSlet
 6. Jeg stemmer også for mobil visning- mht tæppet- så passer de mindre firkanter måske bedre til et babytæppe- men du "spilder" mere stof på sømrum ved 10*10 cm end ved 20*20 cm.... hvad med et mål som går op med størrelsen på tæppet- jeg ville nok lave en skitse på ternet papir hvor en cm svarer til 10 cm i virkeligheden- og så tegne de to forslag over hinanden og se hvad der sker når du "kun" har 4 eller 5 firkanter af 20 cm størrelse... :-)

  SvarSlet
 7. Nu fik du mig inspireret til lige at lave et par skitser selv- og jeg fik lyst til at lave de fleste 10*10 cm men med et par eller 4 felter på 20* 20 så dder kommer lidt variation- og på de største stykker kan man jo også flashe det lækreste retrostof- hvis man vil :-) God fornøjelse.

  SvarSlet
 8. Hej Pia :) tænker ikke påske, men ellers kunne man måske sætte lidt rødt ind hvis du selv tænker påske?! Størrelsen kommer nok lidt an på hvor stort det skal være? Jeg tror måske jeg er til 15x15 eller hvad der nu lige passer med det slut mål du vil ramme :) ha en god aften!
  Kh mette

  SvarSlet
 9. Tak for jeres svar. Jeg lader mobilvisnng være på bloggen denne gang ;o)

  ...og farvekombinationen bliver gul, lyserød og lilla. Tak for rådene mht. størrelser på firkanterne...glæder mig til at prøve kræfter med projektet når tiden tillader det ;o)

  Kh. Pia

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...