mandag den 21. juli 2014

Skagen - sommerferie 2014

Sommerferien, der egentlig skulle være afholdt herhjemme (når nu vi tog til Mallorca i maj), endte med at gå til Skagen.

Som jeg skrev i maj, har mine forældre nemlig købt et sommerhus/byhus i Skagen - og vi var endda så heldige at få lov at låne det i uge 29 - dejligt ;o).

Når vi holder ferie skal jeg helst have lidt kreating med. Denne gang havde jeg pakket karton, saks, lim, perler m.m. - det er nemlig aktiviteter drengene og jeg kan deles om...så er sandsynligheden for at det komme ubrugt med hjem igen nemlig lille.

Selvom der kun var en regnvejrsdag nåede vi at finde tingne frem. 

Jacob og Mads elsker at tegne superhelte og Lego Chima i øjeblikket, så da de var godt igang med det begyndte jeg på en lille "tak for lån af sommerhus"-ranke til mine forældre. Jeg er endnu ikke helt færdig, så har du forslag til motiver, der skal med må du endelig skrive en kommentar:

 
Det var nu ikke fordi vi fik set alle seværdighederne. Det meste af tiden gik med at lære sommerhus og område lidt at kende. Sommerhuset ligger dejligt centralt og derfor i gå afstand til det meste.

Derfor valgte vi at lade bilen stå og cykle eller gå rundt i stedet. Det er jo om at udnytte at sommerverjet er så skønt i Danmark i år.

En af dagene cyklede vi ud til Grenen. Den dag var der ikke helt skyfrit - heldigvis fristes jeg til at sige, for så havde billederne derfra ikke været de samme...
Det passede med at vi spiste frokost ved kiosken efter besøgte på Grenen.

Jeg bestilte fire franske hotdog og fire Kildevand. Jacob bliver ked af det og siger med gråd i stemmen "Det vil jeg ikke ha'" Det overrasker mig, for han plejer nu godt at kunne lide pølser og brød, så jeg spørger "Hvad vil du ikke have". Ham: "Kildevand - det kilder". Der var en del i køen, der smilede lidt ekstra og Jacob lærte et nyt ord.

Hvor jeg dog elsker børnelogik!

Udover Grenen fik vi også besøgt havnen, Iscaféen, Vandtårnet (hvorfra vi nemt kunne se sommerhuset) og byen. Vi var endda så heldige at mine forældre gjorde os selskab de sidste par dage så vi også nåede at opleve en børnefri-solnedgang


Jeg glæder mig allerede til at besøge smukke Skagen igen - og håber mange af vores fremtidige sommerferieminder også bliver herfra...6 kommentarer:

 1. Skønne billeder, og dejligt når man kan dele sin interesse med sine børn. Og du er altså bare et geni med det med karton og en saks.
  Kh Maria (min-mors-mirakler.blogspot.dk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja heldigvis har det smittet dem lidt ;o)

   Slet
 2. Pia, du er simpelthen for sej til de krea! Hvad med nogle "hjemmelavede" bolcher, eller Slagter Munchs røde pølser? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anni - ja det skal da med sammen med en Skagen Bryg! Håber I har det godt og nyder sommeren ;o)

   Slet
 3. Ser dejligt ud, for 10. År i træk drager vi også mod skagen i morgen. Dejlig dejlig by!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig - glæder mig også til at kunne komme igen ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...