mandag den 14. juli 2014

Drenge med fart på/Boys Month 2014, del 4

Det er der på vores drenge - i mere end en forstand. Al Jacobs gang forgår i løb, de vokser som ukrudt(!) - og ja, så elsker de fart.

Jacob skal være motorcykelmand når han bliver stor (det skifter lidt imellem det og den røde(!?!) batman). En motorcykel mand kører stærkt og masser af racerløb, hvis du er i tvivl ;o)

Mads skal være racerkører - og så skal hans kone blive hjemme og passe børnene (hvor det sidste komme fra ved jeg ikke lige ;o)), men drømmen om racerkører kom efter LeMans

Sidst jeg syede t-shirt til Jacob blev det derfor til en bluse med print af racerbiler:


Jeg valgte at sy en neongul piping ind ved raglan ærmet - den detalje er jeg ret godt tilfreds med - for så passer t-shirten nemlig helt perfekt til de shorts jeg tidligere har syet til Jacob (hvor t-shirten ikke sad helt så godt som denne):Jacob havde intet imod at stille op til foto (det hjælper lidt når de er trænet fra små). Han var ovenud lykkelig og svær at fange hvor han ikke var flyvende.

Hans glæde må have smittet af på Mads, der straks bestilte en FULDSTÆNDIG magen til - og du må ikke lave den anderledes! Det er ikke ofte man høre en storebror sige det om noget lillebror har - det plejer at være omvendt.

...og selvfølgelig skulle han da også have en bil-bluse:Ham måtte jeg dog fange ubemærket i Aqua (så derfor sidder t-shirten lidt sjovt).

Shortsene han har på er også hjemmesyet:

Jeg har haft svært ved at finde et mønster på shorts der sidder godt på Mads, men det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har syet disse. Både han og jeg er godt tilfreds med dem ;o)

Det er model 38 fra Ottobre 3/2013 jeg har leget lidt med  (den findes i str. 92-170).

Jeg har lavet ribben højere (for at undgå at han hiver dem for højt op), syet dem i petroleumblå denim og tilføjet dem presfolder.


Kilen i siden har er en petroleumblå bomuldsjersey (så de er nemme at få på selvom der ikke er så meget vidde i - og pyntesting er syet med neongul.


12 kommentarer:

 1. De T-shirts er simpelthen for fede!

  SvarSlet
 2. De er fede.. Og kender godt det med alt gang foregår i løb. Om jeg fatter hvor energien kommer fra?? :-) Total smart detalje med at sætte jersey ind i siden, så de lidt strammere modeller let glider op. Tak for det lille fif :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, indimellem kunne man godt bruge lidt af det de har for meget ;o). Velbekomme - for første gang brokker han sig ikke over smalle shorts ;o)

   Slet
 3. Lækkert sæt! Og tak for fiffet! :-) Jeg er specielt vild med de ternede ærmer til racerbilerne :-)

  SvarSlet
 4. Super lækre t shirt og shorts. Hvor har du stoffet fra? Jeg har en dreng herhjemme der ville elske en lignende t-shirt. Kh Maria (min-mors-mirakler.blogspot.dk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jersey stoffet har jeg købt ved www.stofgiganten.dk ;o)

   Slet
  2. Hej Pia. Tak for tippet. Jeg må vist lige kigge lidt forbi der. Rigtig god sommer. Kh maria

   Slet
 5. Du er godt nok produktiv! Super lækre shorts du har syet. Er vild med detaljen med kilen, så smart og praktisk på samme tid. Jeg elsker petroleumsfarvet stof - hvor har du købt dit henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Har svært ved ikke at have noget kreativt at lave når drengene sover ;o). Tak, mener jerseyen er fra Stofgaragen eller Videbæk stof & sy (begge steder har det). Den petroleumsfarvet denim er fra den lokale stofbutik. Det er alm. denim på den anden side, rigtig fint stof...hun desværre ikke har mere af, nu jeg har brugt det sidste :o( - har nemlig også en svaghed for den farve ;o)

   Slet
  2. Tak for svar. Ærgerligt der ikke er mere, det ville jeg ellers gerne have fat fingrene i ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...