onsdag den 16. juli 2014

Når (store)drenge selv designer t-shirt/Boys Month 2014, del 5

Ja, så ender de med print af heltene ;o)

Mads kom den anden dag og spurgte om han ikke selv måtte bestemme nogle t-shirt jeg skulle sy til ham. Lidt sjovt, for jeg troede mest han var til købe-tøj nu, så det er faktisk det han har fået de sidste par gange.

Selvfølgelig fik han lov at gå på opdagelse i jersey stofferne - og det kom der disse to t-shirt ud af:Synes egentlig har har været ret god til at sammensætte farver - jeg ville nok ikke selv have kommet i tanke om den lyseblå turkise rib til - men er vild med det endelige resultat.

Det eneste jeg har tilsat designet er den grønne piping på Ben10-blusen og den neon røde på AngryBirds-blusen - og lidt pyntesting.


Han er så glad for og stolt af sine nye t-shirt og jeg fik brugt de sidste rester af stofferne jeg tidligere har brugt her og her

12 kommentarer:

 1. Super fint resultat. Så er der måske også håb for at Carl selv vil være med. Så vi kan udskifte købe med hjemmegjort.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er bare om at komme igang Josefine ;o)

   Slet
 2. Ej hvor er de fine.. Herhjemme er Pi på 11 år begyndt at ønske hjemmesyet tøj.. så nu må jeg snart i gang med at sy lidt til hende..:o)

  Fin sammensætning med den turkise.. men jeg elsker også turkis

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lidt hyggeligt at man stadig må ;o). Ja, det kom han ret godt fra ;o)

   Slet
 3. Dejlige t-shirts og totalt fedt, at han selv kommer og spørger om ikke du vil sy, og han har jo talent for at sætte farver sammen.
  God dag
  Karen

  SvarSlet
 4. Skønne T-shirts! Det er han da ikke helt dårlig til... :-!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det kan han godt få lov til en anden gang ;o)

   Slet
 5. Dejligt med sådan er forespørgsel og dejlige kreationer :-)

  SvarSlet
 6. Ældstesønnen får også lov til at vælge stof til sit tøj og på sigt håber jeg, at det hjælper til, at han fortsat vil gå i hjemmesyet. Han ville elske de to seje t-shirts!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror også det er vejen frem herhjemme ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...