onsdag den 3. april 2013

Velkommen...i soveværelset!

Ikke lige det sted vi normalt viser frem herhjemme, men efter lidt arbejde her i Påsken kan vi nu være bekendt at gøre det :o).

En af gevinsterne ved vores om- og tilbygning har været et walk in closet i forlængelse af forældre badeværelset. Det har betydet at vi har kunnet fjerne vores store skabe fra soveværelset - dejligt.

Tror ikke rigtig manden havde forventet at der skulle ske særlig meget mere end det...men det skulle der.

Jeg har længe haft en farvet væg og en idé til et nyt hovedgærde som altså skulle afprøves... På Pinterest har jeg set dette billede - bort set fra at det ikke er mine farver og sikkert også upraktisk hvis man kommet til at få hånden ind i nettet mens man sover - startede det en idé...


Egentligt meget enkelt en plade (vores er den gamle bordplade fra det tidligere kontor) malet og derefter elastiksnore hæftet på (elastikkerne er fra Stof & Stil).

Når ungerne (eller vi) vil se fjernsyn i soveværelset kan puden sættes ind imellem elastikkerne for behagelig rygstøtte.

Samtidig med danner elastikkerne nærmest et kunstværk når det ikke bliver brugt som ryglæn.

Jeg synes det er blevet så hyggeligt et soveværelse vi har fået, så I får lige et lov at se resten...


Ved siden af sengen har jeg lavet en lille uro af får (inkl. et sort) til når det kniber med at falde i søvn...


Derudover er det blevet til et par billedvægge...


Dog venter jeg lige på at få skiftet et par af billederne ud med nogle nye jeg lige har hentet fra fremkaldelse


Er glad for at vi fik givet soveværelset en make-over, synes det er blevet så hyggeligt og personligt - nu mangler vi bare den der Hay Lounge chair i gul jeg drømmer om ;o)...den ville være som skabt til det hjørne under fårene (som jeg lige opdager slet ikke er med på billederne).

Rigtig god onsdag - jeg håber på lidt tid foran symaskinen i aften (mandens badmintonaften), har planer om at kaste mig ud i at sy lidt til mig selv...

33 kommentarer:

 1. Det er simpelthen blevet SÅ lækkert søde Pia.

  SvarSlet
 2. Lækkert! Og skønne farver at vågne op til:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja kan mærke at den petroleum blå og gule er blandt favoritterne i øjeblikket, håber det varer ved ;o)

   Slet
 3. Svar
  1. Tak, Pernille - det giver altid blod på tanden med at få det afsluttet når en idéen også fungere uden for hovedet ;o)

   Slet
 4. Det er altså bare et lækkert soveværelse! Og super fedt hovedgærde

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - vi er også rigtig glade for det, det er ligefør B-mennesket (mig!) får lyst til at gå tidligt i seng. Tak, det er utrolig simpelt at lave, så du må i gang også ;o)

   Slet
 5. Sikke et lækkert soveværelse i har fået. Elsker idéen med at tælle får, den tror jeg at jeg må kopiere til min datters væresle for hun har meget svært ved at falde i søvn om aftenen. Måske det kan hjælpe. Kh maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, det kan være det hjælper ;o). Vil du ikke sende mig en mail med din adresse? (Give Away), har ikke fået en... Kh. Pia

   Slet
 6. Lækkert, i har virkelig nogle gode kreative løsninger! Drømmer også om at lave et hovedgærde, synes bare det virker så uoverskueligt :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lisbeth. Det er slet ikke uoverskueligt - det der tager længst tid er at male selv træet - resten er klaret på 15-30 minutter ;o). Ellers må vi jo lave en byttehandel ;o)

   Slet
 7. Sikke en smart ide - og hvor er jeres soveværelse bare blevet lækkert!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er rart når en af idéerne rent faktisk kan bruges ;o)

   Slet
 8. Wow Pia - det er SÅ flot... Det ligner noget, som er taget ud af Bo Bedre...
  Hatten af for dig og dine kreative evner...
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Eline - udgifterne til projekt soveværelse er dog i en noget lavere ende end Bo Bedre ;o). Kh. Pia

   Slet
 9. Fedt, virkelig fint og hyggeligt.

  SvarSlet
 10. SÅ flot, gennemført og stilsikkert - well done! Er helt vild med stien op mod den ...hvad er den? Mørkesmaragdgrøn? Anyway, det ser knaldgodt ud, og uroen med fårene er simpelthen bare for sød :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er faktisk lidt "sjovt" at bygge om- og til og så bagefter at skulle indrette på ny. Da vi overtog huset blev det til mange hovsa-løsninger fordi vi jo ikke vidste hvordan lyset var osv., men nu synes jeg det er lykkes at skabe en sammenhæng i hele huset. Stien er fra Netto og købt for et par år siden til 99 kr. - den er perfekt til tøj og halstørklæder - selvom manden rystede på hovedet da jeg kom hjem med den ;o)

   Uroen kom først op under påskud af at være påskepynt, men manden har nu set humoren i den - og overgivet sig - den bliver ;o)

   Slet
 11. Er vild med enkeltheden i jeres soveværelse og så de der fine senge-hængekasser :D Uhh jeg gad godt at have midler til sådan en makeover...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Hus-kasserne er Bloomingville - og noget billigere end FermLiving-udgaven. Tror det dyreste i værelset er Hay-sengetæppet købt til -30% (799 kr.), så det kræver mest arbejdet med det ;o)

   Slet
 12. Hvor er den altså smart, genialt med de elastikker:-)

  SvarSlet
 13. WOW et dejligt og roligt soveværelse! Virkelig smukt :o)
  Er vild med den uro med fårene - sød og sjov på én gang!
  Kh. Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, er også glad for resultatet - ville gerne have lidt farver ind (gør var det hvid, sort og grå) uden at det blev for meget.

   Ja, lidt humor skal der være plads til ;o)

   Slet
 14. Ej hvor er det FLOT!! Soveværelsets indretning betyder enormt meget for ens nattesøvn. I hvert fald for min og det der ser bare for dejligt ud og indbyder rigtig til skønne drømme :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Nemlig - før var det ret presset, så nyder at det er "luftigt og let" nu ;o)

   Slet
 15. Sikke et dejligt soveværelse. Jeg er vild med detaljerne - lidt ferm, lidt hay, lidt hjemmegjort. Mums mums der kan I da kun sove godt og blive glade når I slår øjnene op :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det er faktisk kun Hay. Bogkasserne er fra Blommingville og puden hjemmesyet ;o)

   Slet
 16. ej, det ser virkelig godt ud! Jeg er specielt vild med dit hovedgærde til sengen!!! Dine billedvægge og uroen og også virkelig fine!!! blev helt inspireret, da vores soveværelse endnu ikke har været under "behandling" :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ann-Katrine - det er også et af de rum der før har været mere praktisk end kønt, så nyder i den grad at det er lykkes os at få det hyggeligt ;o)

   Slet
 17. Wow, wow, wow, hvor er det bare flot!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...