fredag den 26. april 2013

Muuu(h)ligvis er "helte" bedst på afstand...?

Herhjemme er traktorer (og maskiner i al almindelighed) de store "helte", men sådan er det nok ved de fleste 2-årige, der er ihvertfald kø ved vinduerne når fejemaskinen besøger vuggestuens legeplads ;o).

Derfor var vi da også til Økodag i forrige weekend. Mads og Troels har været afsted flere gange, men for Jacob var det første gang.


Vi fik kigget på dyrene, særligt de små lam var et hit ved Jacob


Jeg er synes Økodag er en fantastisk arrangement - der da også bliver større år for år.

Ligesom sidste år var vejret fint - og solen skinnede, så det var et par cool drenge vi havde med.

Kasket OG solbriller - mindre kunne ikke gøre det! ;o)


Mads tog det meget cool, han havde jo prøvet det før - men for Jacob var det virkelig en stor oplevelse "se mor, STOR traktor" - maskinerne fascinerede ham i den grad, men det var dog bedst på afstand. Der var ellers mulighed for at prøve at sidde i den, men Jacobs mod slap når vi det blev vores tur ;o).


Siden besøget har bondegårds blusen jeg har syet til Jacob da også været favoritten herhjemme - og der er blevet læst bøger om og leget med traktorer og andre landbrugsmaskiner.


Det er altså lidt synd at svigerforældrene har solgt slægtsgården - tror ikke rigtig drengene tror på Troels, når han fortæller at han rent faktisk boede på en bondegård som dreng...for det må da være paradis! Sjovt som Troels husker det liiiidt anderledes ;o)

Heldigvis er vi nabo til en mark, hvor man indimellem er heldig at se en traktor på arbejde fra køkkenvinduet - det er altså bedre end fjernsyn!


Jacob er i det hele taget en rigtig heldig dreng - jeg har nemlig været heldig at vinde hele to Give Away, der nok ender med at blive til ham.

Hos Mette har jeg vundet et svingereb og en Ninja-stjerne (heldigvis i stof) designet af Mette selv - jeg er sikker på at begge mine "små" Ninjago'er bliver ellevilde, når de får det!

...og ved Christina har jeg vundet et Juniorsæt af Nordisk tekstils genoptryk af de fine retroæbler.

To fantastiske Give Aways, som jeg er sikker på vil blive populære herhjemme ;o).

Rigtig god weekend!
 

2 kommentarer:

 1. Jeg arbejder i vuggestue og en af de gode oplevelser, er når jeg gåt tur med de store drenge og vi så møder traktore, gravemaskiner m.m og lastbiler. Hvis vi så kan få en lastbilchauffør til at trykke i hornet er dagen bare reddet.
  Økodagen er en fantastisk dag:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg godt tro - sjovt som maskiner hitter i den alder. Vi kørte forbi motorvejsbyggeriet i går...Jacob var vildt imponeret over kranen og maskinerne ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...