mandag den 1. april 2013

En hyggelig og solrig afslutning på Påsken

Sikke et skønt forårsvejr vi har haft i dag - det var som bestilt til den årlige Påskebrunch med efterfølgende æggejagt.


Med et par afbud kunne vi stille med 6 børn (2 mere end sidste år) og 10 voksne.Hvis I ikke allerede har opdaget det elsker jeg at dække bord (og have gæster), særligt til højtiderne, så også i år, var bordet "klædt på" til Påske.

De Påskekyllinger vi har hængende ned fra loftet (som jeg viste her) havde i dagens anledning fået lov til at drysse lidt gule fjer på bordet, desuden fik hver plads fik en Påskehare med serviet (idé fundet på Pinterest lige her - jeg droppede dog bordkort-funktionen) og gule servietter og blomster gav bordet den gule Påskefarve.


Jeg har altid elsket at spise og lave brunch - i år så den sådan ud (dog mangler pålæg og ost på billedet), der var bl.a. frugt, yoghurt med müsli, hjemmebag i form af koldthævede boller i to udgaver, amerikanske pandekager, Påskecupcakes...


Efter spisning stod den på æggejagt. Børnene fik hver en pose (fra Tiger) til at samle æg i og en Påskehare-hat (som Jacob dog ikke mente klædte ham!).

Sådan nogle lavede jeg som barn, mener det var efter et hæfte med temafødselsdage min mor havde dengang. Det er endnu engang på Pinterest jeg har fået vækket minderne (mine er dog lavet anderledes end den jeg har linker til).


Selvom halvdelen af haven stadig er mærket efter vores om- og tilbygning havde påskeharen kunne finde vej...


Mads mente det var fordi vi havde pyntet fint op med bl.a. fjer...


Påskeharen havde været så flink at pakke både rosiner, kiks, slik og tørret frugt i Påskeæggene, så stor som lille kunne være med...


Efter den vilde æggejagt - og en spontan opstået fodboldkamp (til stor underholdning for naboens gæster) - var overstået blev byttet nærstuderet.

Op til dagen i dag har vi talt ned med en chokolade kalender drengene fik af deres mormor


Det var ret godt tænkt af mormor, drengene har nydt det og vi er sluppet for at svare på "hvornår kommer Påskeharen" hver time...nu frygter jeg bare at skulle svare på det hver dag indtil næste år! ;o)

Det har været en rigtig hyggelig dag og afslutning på en Påskeferie, som har budt på afslapning, hygge, indretningsprojekt (mon ikke jeg får lavet et indlæg om det) og et par Påskefrokoster.

Håber også at du har haft en god Påske?

12 kommentarer:

 1. Hold da op en gennemført og meget kreativ dag.

  I vores familie har vi desværre ikke de store påsketraditioner (endnu), så jeg har gemt at par af idéerne til senere brug.

  Håber det er ok :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, gør endelig det - jeg har jo også idéerne andre steder fra ;o)

   Slet
 2. Hvor er det bare nogle dejlige billeder, og det ser jo helt bestemt ud til, at I har haft en dejlig dag, og ikke mindst hvor var det skøøøøøønt, at I så også havde det dejlige forårsvejr med jer. God uge til dig:-)

  SvarSlet
 3. Det ser da så hyggeligt ud.Gad godt at havde været med.
  Kh Anja.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altså en god måde at mødes på med børn ;o)

   Slet
 4. Hvor lyder det hyggeligt! Jeg skal helt sikkert lure på det her indlæg når påske nærmer sig næste år, for der er jo så meget inspiration. Du er noget af det mest kreative!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, gør endelig det - tak søde Christina ;o)

   Slet
 5. Hold da fast nogle skønne billeder - blev helt glad her!
  Hvor ser det bare fint og velforberedt ud - gad sørme godt at være gæst hos jer :o) Så fine sager du har lavet.
  Nu har jeg da STOR inspiration til næste års påskegøgl. Tak :o)
  Kh. Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne da også ha' være hyggeligt ;o) Kh. Pia

   Slet
 6. Det ser ud til at have været en super dejlig påskedag :-) Det er virkelig skønt med nogle gode traditioner og små historier.
  Og sikke da et lækkert dækket bord med de fedeste gule matchende lamper - I love!
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, elsker at skabe traditioner som drengene vil kunne tænkte tilbage på engang.
   Man skulle næsten tro at lamperne var indkøbt til formålet ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...