onsdag den 17. april 2013

Fra lille til stor...

Nej, hvor jeg nyder at vi har fået plusgrader og har kunnet sende vintertøjet på ferie - det har været længe ventet hvis du spørger mig. Jeg synes denne vinter har været uendelig lang - men hold da op hvor går det hurtigt nu!

Nærmest fra den ene dag til den anden er græsplænen blevet grøn (eller det vil sige den del, der ikke blev ødelagt under ombygning). Det går stærkt nu, ligesom det gør med Jacob.

Vores lille dreng bliver 3 år til september - og sikke en personlighed vi ser i øjeblikket.

Elsker den alder han har nu og ikke mindst det sprog og de tanker vi får for fuld udblæsning.

Vi så småt begyndt at træne wc-besøg. Håber derfor at vi efter sommerferien kan vinke farvel til bleer.

På den ene side glæder jeg mig, på den anden siden tror jeg også at jeg kommer til at savne de (kloge) snakke vi indimellem får ved skiftepladsen.


Ofte er det nemlig her dagens oplevelser m.m. snakkes igennem inden sengetid. I øjeblikket går snakket meget om kærester - Jacob er vældig populær ved de andre piger i vuggestuen, men kun én pige fra vuggestuen har vundet hans hjerte (indtil videre).

Det er Lærke, som tilfældigvis er datter af vores gode venner og naboer...det er så sødt, hver gang han hører ordet kæreste begynder han at snakke om Lærke.
Hvor han har det fra ved jeg ikke? Flere gange har han åbnet vinduet for at råbe "Do Nat" til hende. Det er altså lidt sjovt og sødt at være vidne til etableringen af de første venskaber.

Mads' vuggestuekæreste har stadig en særlig betydning for ham - og omvendt.

Men hvor bliver tiden af?

Selvom børnehavelivet kalder efter sommerferien og bleen nok ryger beholder vi puslepladsen lidt endnu, da venner og familier stadig har blebørn.

Vi har selv bygget puslebordet efter samme opskrift som så ofte før herhjemme - jeg idéudvikler, manden bygger ;o). 

Et af mine første indlæg var netop om puslepladsen.

Når Jacob engang ikke mere skal bruge den, skal der vist ske lidt ændringer..

Jeg har allerede været tyvstartet med at lave et Ferm Living bruseforhæng om til to (så passede prisen bedre og det kan nu pynte på begge badeværelser)

Men tænker at selve puslepladsen også skal have en tur.

Puslehynden måske skal skiftes ud til denne:
...der er fra Färg & form og har en lamineret overflade. Det må være nemt at rengøre, når det fremover vil være forskellige blenumser den bliver udsat for, samtidig er designet tidsløst og unisex. Den findes også i grå eller gul - måske en af dem var bedre?

Jeg har fundet puslehynden ved Lekmer.dk, som jeg egentlig troede mest handlede med legetøjsbutik.

Jeg er ret vild med skyerne og overvejer om Jacob skal have det i sengetøj i den gule eller blå udgave (det må være endnu blog-skade ligesom ugler, ræve, neon, maskingtape, kobber, marmor m.m.) 

Foruden puslehynden kunne det være fint med en tavle i stedet for opbevaringslommer


Så kunne vores gæster små gæster blive mødt at små stor/hvid tegninger...

Den hvide kurv i vinduet skal skiftes ud med en blomst og de hvide hængekurve ryger nok også ned - men hvad der skal op i stedet ved jeg endnu ikke - måske du har en idé?

2 kommentarer:

 1. Tiden flyver bare afsted. Med Emil bemærkede jeg det ikke helt på samme måde - måske fordi jeg gerne ville have flere børn, men nu hvor jeg ved at Carla er den sidste, synes jeg at det er underligt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror du har ret - Mads kunne ikke blive stor hurtig nok, men Jacob må altså stadig gerne være min lille baby ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...