lørdag den 13. april 2013

Fødselsdagsgave

I dag har Mads været til fødselsdag hos en af pigerne fra børnehaven.

Synes altid det er lidt svært at finde på noget at give omkring 25-50 kr. - noget som rent faktisk også kan bruges til noget - så da jeg øjenede muligheden for at sy lidt pige tøj foreslå jeg Mads det.

Det var han helt med på! Han var endda klar med at bestille både kjole, nederdel og t-shirt. Mon fødselsdagsbarnet har en stor stjerne ved ham? ;o).

Det blev dog kun en t-shirt han kom afsted med. Mads var lidt nervøs om det nu kunne gå at den ikke var lyserød (som mor til to drenge er det altså ikke lige den farve skabene gemmer).

Til gengæld havde jeg en rest bambi bomulds (fast)stof (købt på soonflower) og så mente han alligevel godt det kunne gå an:


Selve t-shirten er syet i orange jersey med brun ribkant - jeg har syet lidt flere pyntesting end jeg plejer, men synes det passer ret godt til en pigemodel.


Heldigvis faldt t-shirten i god jord ved modtageren - vi har allerede fået et billede af t-shirten med et smilende fødselsdagsbarn i...og ifølge moderen gjorde det ikke det fjerneste at den ikke var lyserød ;o)

10 kommentarer:

 1. Sikke en fin gave! God ide at sy en t-shirt og så sådan en fin en af slagsen!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det var dejligt at det var et hit ved modtageren, så det kunne være jeg skulle gentage det igen ;o)

   Slet
 2. Hvor er den bare fin, Pia. Jeg er helt tosset med det der bambistof :) Tror også Mads skal inviteres til Sofie´s 4 års fødselsdag ;)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lena. Var også ret vild med det da jeg så det, derfor måtte der en lille prøve med i varekurven har dog ikke rigtig kunnet finde på noget at bruge den til før nu ;o)

   Slet
 3. Dejlig fødselsdaggave. Jeg ville blive lige så henrykt som min (ikke eksisterende-)datter, hvis hun modtog denne på hendes fødselsdag. Rigtig flot lavet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, det var jo ren win-win - jeg fik sy-tid og modtageren blev glad ;o)

   Slet
 4. Sikke en god idé at sy noget i stedet for at finde noget, som ikke rigtig kan bruges. Super fin t-shirt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Viola - ja, hvad finder man ikke på for at få lov til at få lidt sy-tid ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...