tirsdag den 12. marts 2013

Tre på stribe...

Må indrømme at jeg stadig synes det er lidt hyggeligt at klæde drengene lidt ens på - måske netop fordi de ikke umiddelbart ligner hinanden så meget.

Derfor blev det til et par søskendebluser forud for fælles fotografering med manden familie - dem, der følger med på Instagram har set bluserne før. De to store er til mine drenge - den mindste får lille Loui i weekenden.


Farvekombinationen af det grå og gule er lige mig - og heldigvis også vores drenge :o).

Mønsteret er fra Ottobres (4/2012), men mønsteret er dog kun fra str. 92 - str. 128, så jeg har forsøgt med henholdsvis en ned- og en opskalering (til str. 74/80 til 134).

Den originale (i str. 98 - dog lidt mere slim end mønsteret er) er helt perfekt til Jacob
 

Den i størrelse 134 blev også rigtig god i pasform til min store tænksomme dreng!

Så nu håber jeg bare det samme er tilfældet med den sidste :o)Ellers overvejer jeg at skyde en Give Away igang på en bluse i en pige- eller drengeudgave...kan nemlig mærke at jeg slet ikke er klar til at lade jersey'en ligge og overlockeren hvile, selvom drengene snart ikke mangler mere :o)

Men kunne det overhovedet have interesse?

Nu kalder sengen vist også snart - har tilbragt aftenen i IKEA med manden - ja, det er den slags "dates" vores liv levner plads til pt. ;o).

Heldigvis lykkes det vist at få indkøbt de sidste ting vi mangler for at nå helt i mål efter vores om- og tilbygning. Drømmer om den dag vi er helt i mål....!

30 kommentarer:

 1. Hvor er de bluser bare skønne! Det blad/mønster må jeg da hellere lige se om jeg kan finde et sted :-)
  Jeg vil rigtig gerne deltage i din give away, hvis du laver en :-)
  Kh. Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, det må du, Marlene ;o). Tror jeg skyder en igang i aften ;o)

   Slet
 2. Hvor ser det kært ud med de tre bluser på stribe:)
  Og jeg synes også at det er en virkelig god farvekombi du har kørende der.
  Er helt sikker på at en give away vil være et hit:)

  SvarSlet
 3. Hvor er de blevet skønne. skal nok holde udkig efter din give away.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - tror jeg skyder en i gang i aften ;o)

   Slet
 4. Årh de er fine! Og grå og gul er bare super!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, de to farver er altid gode sammen :o)

   Slet
 5. Hvor er de bare flotte!
  Er dybt misundelig på at sy bare kommer med så mange flotte sy projekter på stribe.. jeg vil os lærer min overlocker og kende så jeg kan sy sådan nogle flotte ting som dig! :-D
  En giveaway med dine flotte bluser lyder som en rigtig god idé!
  God dag
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 6. Fede bluser, det ER bare en lækker farvekombi :-) hepper også på en give away, selvom jeg selv syer, er der noget særligt over at få noget en anden har udtænkt og syet!
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Trine - tror jeg ender med at lave en ;o)

   Slet
 7. Hehe da jeg så billedet tænkte jeg, om der var et 3. barn på vej :-) men så kunne jeg jo læse, at det ikke var sådan det hang sammen. De er vildt lækre, bluserne :-)
  KH viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tænkte det faktisk selv da jeg lagde indlægget på at det godt kunne se sådan ud - men der sker nok ikke herhjemme ;o). Tak

   Slet
 8. Jeg er helt vild med den skønne farvekombi :-) T-shirt med spræl er et hit og jeg synes en give away er en super ide!
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg tror det ender med en senere i dag eller i aften.

   Slet
 9. Jeg er også ret vild med min overlocker, så jeg udvider repertoiret til også at sy t-shirt, undertrøjer, boxershorts, huer, bløde shorts....måske det kan give lidt inspiration til hvad du ellers kan lave...eller du kan begynde på noget til dig selv :) Og lækkert med en give away...den er jeg med på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er også gået i gang med sommertøjet (selvom det sneer udenfor!?!). Synes ikke jeg er helt "klar" til at sy til mig selv og har svært ved at finde mønstre jeg synes er noget, men håber da at det kommer :o)

   Slet
 10. Hvor er de smarte og en lækker farvekombination! 3 flotte fyre du kan sende afsted :-)

  SvarSlet
 11. Det er da også en superlækker farvekombo!

  SvarSlet
 12. Du er bare så god til at kombinere farver og mønstre. Super fed bluse(r). Jeg kender slet ikke Ottobres, er det mønster på dansk?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var sødt skrevet, Christina ;o). Tak. Det er et blad, du kan låne det på biblioteket eller købe det oftest har de det på banegårde eller forhandler Malika-Rosa og netbutikker det. Det er på Engelsk eller Svensk.

   Slet
  2. Det var så lidt. Tak for svaret vedr. bladet.

   Slet
 13. JA JA JA - det har da helt klart interesse! Lav endelig sådan en giveaway:-) De er rigtig flotte og klæder din kønne drenge.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak, tak - hvor er du sød Christina - Give Away'en kommer om lidt ;o). Kh. Pia

   Slet
 14. Det er virkelig en fed farvekombination, og det er da bare hyggeligt at lave lidt søskende tøj en gang imellem... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - har altid haft et eller andet med grå og gul, var usikker på om den gule kunne gå op til deres lyse ansigter - men det kunne det heldigvis ;o)

   Slet
 15. Sikke nogle fine bluser! Jeg er vild med billedet, hvor de ligger på stribe og bare venter på at komme i brug.
  Hvis du en kærlighed for det gule, kan du kigge forbi vores give-away - der er en fin gul metervare med hvide prikker i økologisk bomuld

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...