søndag den 10. marts 2013

Et lilla pindsvin og lidt forårsblomster...

Endnu en weekend lakker mod ende og endnu en weekend, hvor vi kun nåede halvdelen af det vi gerne ville...der burde altså indføres 3 dages weekender! ;o)

I dag var vi i fotostudie med svigerfamilien, glæder mig til at se resultaterne - tror endda det lykkes at få et søskendefoto af drengene denne gang...heldigvis, de var nemlig i nye hjemmesyet søskende-bluser, så måske et foto ligefrem kan finde vej til bloggen senere.

Her i eftermiddag havde vi kaffe-gæster, en af gæsterne sprang dog over kaffe og kakao med flødeskum (ja, vintervejret lagde jo op til den menu) og holdt sig til sutteflasken - til gengæld fik hun en ny bluse med hjem


Jeg har forsøgt mig med at formindske et mønster fra Ottobre 4/2012 (Little Lamb) fra en størrelse 92 til en 74/80 - og tror umiddelbart det lykkes. Glæder mig til den endelig dom efter modellens "fitting".

Blusen er syet i jersey fra Stof2000 og med lilla pipping og rib fra den lokale stofhandler.

Lørdag var vi til frokost ved gode venner, der har en pige - og som drengemor måtte jeg lige forsøge mig med et hurtigt pige-sæt af stof fra lageret:


Bukser let bomuld...lige klar til forårssolen, som besøgte os i sidste uge, og som skal være MEGET velkommen tilbage.  

Håber også du har haft en god weekend?

8 kommentarer:

 1. De har vi bestemt :)
  Åhr nogen søde ting du har fået syet! Ahrmen er det ikke en fornøjelse!
  Jeg har også lige spyttet to bluser ud. En til Emil og en til gave. Skønt

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, nyder virkelig at have fundet glæden ved at sy frem igen - og glæder mig også allerede til at vi skal "lege samme" igen ;o)

   Slet
 2. Super flot!!
  Jeg må snart forsøge mig med at lave piping.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja er ret vild med den detalje piping giver både bukser og bluser ;o)

   Slet
 3. For pokker hvor er du dygtig, Pia!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hvor er du sød, Sara - men hov, du er da røget ud af min "fast læser"-liste med jeg er tilmeldt inde hos dig...underligt - nu er du tilføjet igen manuelt :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...