fredag den 8. marts 2013

Tidlig start på weekenden (...og test af børnetøj)

Weekenden startede anderledes og tidligere end planlagt for Jacob og jeg i dag. 

Lige inden middag blev jeg ringet op af vuggestuen, Jacob var faldet i tumlerummet og havde fået en ordentlig bule i baghovedet. Vores drenge går i samme institution (en i vuggestue og en i børnehave), selv hvis de ikke havde sagt hvem af drengene der var kommet til skade ville jeg ikke have været i tvivl. 

Jacob er og bliver en vildbasse - tror ikke jeg kender andre to-årige drenge der hopper, løber og klatrer i samme omfang som ham, så selvfølgelig skal der komme skrammer. Denne gang er da heller ikke den første, men alligevel blev jeg overrasket da jeg ville ringe til skadestuen, for sådan en har vi åbenbart ikke mere i Silkeborg - mellem 8 og 16 i hvert fald - der er det nemlig egen læge.

Efter 10-15 minutter lykkes det heldigvis at komme igennem og vi fik en tid med det samme.

Umiddelbart var der intet alvorligt sket, men vi skal holde øje med ham og se om han viser tegn på hjernerystelse...og så måtte han i øvrigt gerne tage den lidt med ro resten af dagen.

Den start betød også at vi måtte aflyse med vores Pizza-Disney Sjov-gæster i aften :o(.

Heldigvis var der da også noget positivt ved at komme tidligt hjem - vi nåede på posthuset efter en hilsen fra www.norlie.dk:


Vi har nemlig været så heldige at få lov at teste Norlie tøj efter eget valg. Norlie har eksisteret siden 2005 og har for nyligt ændret salgs koncept  så du nu kun kan købe til særlige homeshopping-arrangementer og online på www.norlie.dk

Sidst nævnte fik jeg glæden af at teste (og endda med lynhurtig levering). Drengene har ikke før haft det mærke, så det var en helt ny oplevelse at besøge hjemmesiden. Jeg koncentrerede mig selvsagt mest om drengetøjet, hvis design umiddelbart tiltaler mig meget.

Tøjet er meget klassisk, med et nordisk tvist lige noget for mine drenge :o)

Jeg var hurtig til at vælge dette sæt til Mads:


Er særlig vild med trøjen, der er i økologisk bomuld. Hals-udskæringen er dog lidt til den store side, men tænker at det er meget praktisk, så den også kan bruges oven på en langærmet t-shirt og er nem for Mads selv at tage på.

Buksernes slim-ben med alm. pasform foroven er lige Mads - eneste minus er en lidt stram knap (men efter som han bruger str. 10 år, men kun er 6 år er det nok forældrenes "fabrikationsfejl" der er årsag til det problem) ;o).
Vigtigst af alt er at Mads er MEGET tilfreds med sættet - særligt blusen som han selv fik flået mærket af - heldigvis uden blusen gik i stykker.

Jeg synes at sættet emmer af forår og halv-lune sommeraftner med is på havne...årh, hvor jeg savner dette!

Rigtig god weekend - jeg håber resten af vores bliver mindre dramatisk end begyndelsen ;o)

10 kommentarer:

 1. Det ser lækkert ud! Hvor er i heldige! Så må vi se om tøjet overlever det det bliver udsat for!
  Kh Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var også et tilbud vi ikke kunne takke nej til ;o)

   Slet
 2. Sikke lækkert tøj!!!! Må da vidst hellere slå et smut forbi Norlie's hjemmeside, det var meget dyrt tøj til at starte med så derfor har jeg slet ikke holdt øje med det, men med det tøj du har vist MÅ jeg altså lige ind og lure ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, meget - indtil videre er vi godt tilfredse ;o)

   Slet
 3. Uha da da - godbedring til patienten håber han ikke er for påvirket af bulen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - utroligt som han kommer alt af sted! Heldigvis var han klar igen lørdag - og har allerede udvidet "samlingen" med lidt skrammer...drenge!?! ;o)

   Slet
 4. Lækkert tøj og godt der trods alt ik skete mere med din søn. God weekend;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - tak, håber også du har haft en god weekend ;o)

   Slet
 5. God bedring til sønnike. Man skulle næsten tro, at det er min historie, du skriver om, for jeg har det fuldstændig ligesom dig. Har også 2 drenge, der indtil sommerferien har gået i samme integrerede situation, og det er den mindste, der er vild ud over alle grænser. Har blå mærker, buler og skrammer konstant. Men sådan er han bare. Oven i købet bor vi også i Silkeborg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor sjovt ;o). Har du mon også en blog? Ja, småbrødre er altså de værste - tror jo de kan det samme som de store - men indimellem går det altså galt...

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...