søndag den 12. februar 2012

En pludselig indskydelse...og lidt om firkantede øjne

Efter vores besøg ved venner blev aflyst pga. sygdom (hos dem) i går, var der overskud til gæster i dag. Heldigvis havde gæsterne også overskud og plads i kalenderen. Så her til eftermiddag har vi haft besøg - og ungerne har leget igennem
- dejlig afslutning på en alt for kort weekend.
Vi havde besøg af min barndomskæreste, hans kone og deres to søde børn.

Vores forældre var naboer da vi var små og er stadig bedste venner. Derfor er vi med tiden også blevet noget nærmere søskende end kærester. Hans kone er i samme fag som mig og opvokset i samme område som Troels - sjovt som tilfældigheder gør at venskaber bliver livsvarige...

Nu håber jeg bare at tredje generation også bliver gode venner. Indtil videre tegner det godt - deres ældste er ca. 1½ år yngre end Mads (Samme alderforskel som der er på faderen og mig), men de leger rigtig godt alligevel. Mads leger nemlig ikke med piger - kun Ida.
Jacob er kun 8 måneder ældre end deres Bertil, så mon ikke også de kan få glæde af hinanden snart?

Det var en hyggelig eftermiddag, der først endte efter en aftensmad bestående af rester og hvad vil ellers kunne finde i køleskabet - råkostsalat, salat, frikadeller, pølser og kold kartoffesalat.

Rigtig hyggelig afslutning på en af de weekender, jeg gerne vil have mange flere af! :o)

I går fik Mads og jeg jo malet en lidt. Da jeg hentede ham i børnehaven i fredags havde deres fantastiske kok (han er et fund - kan lave både traktorsuppe, regnorme, de bedste grovboller og rugbrød osv...jeg er lykkelig for at vi har så god en fuldkostordning) fundet et par papkasser Mads og en anden dreng måtte lege med. Det var nogle af de der bananpapkasser med hul i bunden - det var jo oplagt fjernsyn!!!

"Moar, må jeg godt få den med hjem?", spørger Mads "Øhhh, det må du lige spørge en af de pædagogerne om" (lidt i håb om at svaret var nej). Pædagogen kigger på mig (med et smil) inden han pænt siger "Det er op til din mor, Mads". Tak(!) - så røg den med hjem
- nu havde vi ellers lige haft en pause med sten, pinde og træstykker...
Da Jacob sov middagslur lørdag blev vi dog enige om at lave fjernsynet lidt pænere - noget Mads (og mor) endte med at gå meget op i - en rigtig hyggelig fælles opgave ;o)
Mads synes det er alletiders med et fjernsyn, der ikke giver firkantede øjne (ja den kliché bliver brugt herhjemme...sjovt som man indimellem lyder som sine egne forældre!) - noget han går meget op i.

Når han ser fjernsyn er han indimellem henne ved spejlet og tjekke om øjnene stadig er runde og spørger også indimellem... ;o)
"Mor du kan bare slukke på knappen, hvis du ikke gider at se fjernsyn mere" (hmmm, mon det virker - og hvad med mute-knappen?).
Jacob ville være med, da han vågnede - fattede dog at han skulle være i fjernsynet - ikke kravle ind i fjernsynet...Godt man har en storebror, der med glæde guider! ;o)

Utroligt, så meget leg, der kan være i en papkasse - han snakker allerede om at den skal med i børnehave i morgen. Men det vil da næsten være synd for pædagogerne, hvis alle banankasserne skal forvandles... ;o)

6 kommentarer:

 1. Ej hvor er det fint! Og rigtig god idé - måske jeg Olivia og jeg skal kaste os ud i det i ferien;-) Må lige have fundet en papkasse...

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud og sikke nogen skønne unger! Kan se at papkasser også bliver flittigt brugt hos jer (:

  Kig forbi min giveaway http://www.bykirsti.blogspot.com/p/giveaways.html

  SvarSlet
 3. Der kan opstå ret så gode lege ud af næsten ingenting :-)Super hyggeligt!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...