torsdag den 16. februar 2012

Weekend forude...

Årh, hvor er den kommende weekend kærkommen!

Synes i den grad jeg trænger til at slippe for den dårlige samvittighed over ikke at være på arbejde pga. syge børn eller den dårlige samvittighed over at være på arbejde når børnene er syge!

Hvorfor er det så svært at være to steder på en gang eller bare være 100% det sted man er fysisk...eller er det bare mig?

Som hjælp på den årlige samvittighed overfor mine gode kollegaer (som aldrig brokker sig trods fravær pga. drengene) forkæler jeg dem med chokolade cupcakes i morgen (igen med det fine hjerte krymmel fra Tiger).


Mon ikke det skaber glæde. I køleskabet står en bolledej, så friskbagte boller kan gøre dem selskab.

I dag mødte jeg tilfældigt en gammel veninde i byen. Det er længe siden vi sidst har snakket sammen, så det resulterede i en cafedate i morgen aften. Det glæder jeg mig rigtig meget til ;o)

Nu vil jeg finde dynerne - god nat - og rigtig god fredag!- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Åhhh den dårlige samvittighed - en evig følgesvend. Men den bliver nemmere at håndtere med årene synes jeg. Kender alt til den og det med at være 2 (eller 4) steder på en gang. Sikker på, at kagerne falder i god jord - god fredag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du har nok ret...kan ligeså godt blive god venner med den. De fik ros, både på jobbet og af børnepasseren (=min søde mor).

   Slet
 2. Den slipper man bare ikke for, den dårlige samvittighed, når man er mor... Men man må jo bare gøre det bedste af situationen - og så hjælper det sikkert også at forkæle kollegaerne med kager og boller :-)) God fredag til jer!
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret! Der burde have været en manual med, så man vidste at kampen var tabt på forhånd ;o)
   ...det hjalp. En skøn måde at gå et weekend på! Knus Pia

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...