søndag den 25. december 2011

Dagen derpå...

"Moar, vi har glemt at åbne julekalender i dag!"...det er svært at forstå at det hele bare er overstået... Men er sikker på at drengene havde en god dag/aften i går.

Julemandens besøg omkring middag juleaftensdag var et STORT hit. Der blev leget ude rigtig længe - og pludselig var det blevet juleaften!!! (og mor fik styr på julemaden uden stress ;o))

Vi fik indviet julegaven fra sidste år (juledugen)...er sikker på at den bliver en fast tradition i årene der kommer:
...og Jacobs plads:

Begge drenge var "høje" af forventningens glæde da tiden nærmede sig gæsternes ankomst, så moderens idé om et julebillede af hendes tre drenge (de to små i de bukser jeg fik lavet), gik ikke helt efter planen - men de er nu meget søde alligevel, alle tre ;o)


Menuen juleaften herhjemme er vist meget traditionel. Juleand, i år også julemedister (en must i følge Mads), hvide- og brunekartofler, andesause, rødkål. geléæbler og franske kartofler, men da jeg ikke er helt godt til at klare al den fede julemad, har en julesalat været fast tradition de tre år vi har fejret juleaften herhjemme, den giver et dejligt modspil til resten af maden.


Salaten er "hjemmeopfundet" og består at to hoveder hjertesalat, tre bladselleri, 2-3 appelsiner, 1-2 rødløb og en håndfuld ristede piljekerne. Som dressing en god balsamico...mmm ;o)

Formiddagen i dag er gået med Brunch ved mine forældre og eftermiddagen med leg, leg, leg, leg og hygge - skønt med en uges fridage forude!

God aften :o)

2 kommentarer:

  1. Det ser super hyggeligt ud. Juleaften er en skøn fest men det bedste er nu første juledag hvor alle er glade og leger med de nye gaver. Dit forslag om kropsmassage er jeg HELT med på.

    Rigtig mange julehilsner til dig og dine.

    SvarSlet
  2. Ja, det må bli' indført fra næste år ;o)...eller måske alletiders måde at starte et nyt år på? ;o)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...