mandag den 12. december 2011

En julet weekend...

En dejlig weekend er nu overstået og tilbage er nu kun EN weekend til juleaften!!! Er jeg den eneste, der synes december er gået MEGET hurtigt? I hvert fald en del hurtigere end da jeg var barn!

Vi har heldigvis fået en masse ud af weekenden, bl.a. er legehuset nu pænt pyntet (bedre sent end aldrig - og nu overlevede kæden da stormen):


...synes det er sådan et hyggeligt syn fra køkkenvinduet ;o)

Drengene fik også adventsgaver i går, endda lidt mere end først planlagt. Laura havde nemlig været rigtig hurtig til at sende det hæklede mad jeg købte af hende, så to franskehotdogs (en til hver) kom julemanden også med (resten får de til jul). Derudover fik Jacob også en fin æbleskivepande i træ (det andet mad er fra sidste søndag). Mads fik også et hammersæt (fra Tiger, et lignende havde jeg også da jeg var barn) - det var også et hit og til sidst lidt flere smølfer til samlingen...


Søndag over middag var vi i skoven for at hente juletræ. Det var rigtig hyggeligt. Vi fandt selvfølgelig det flotteste træ af dem alle, fik gløgg og æbleskiver, så hestevogn og heste - og drengene mødte Julemanden, der delte pakker og julegodter ud...mmm.

Foruden det træ vi købte fik vi lov til at tage et ekstra træ med hjem uden beregning. Mads valgte et lille juletræ, som han pyntede allerede samme aften. Det står nu og skaber julestemning inden det store træ skal ind den 22./23. december. 

Der er sket store fremskridt mht. juletræspyntning på et år. Sidste år havde han tålmodighed til 8-10 stykker pynt, han satte lige ved siden af hinanden - i år er det da pænt fordelt. Han har jo ukendte evner, den dreng ;o)

  
Sådan en weekend giver altså julestemningen et ryk i den rigtige retning. Synes den har været lidt svær at finde frem i år (sådan rigtig). Måske er det sidste års sne, der mangler?

I øjeblikket er jeg med i en brugergruppe i et IT-projekt på jobbet (det er ikke så kedeligt som det lyder - det er faktisk rigtig hyggeligt), men det betyder at min deltid er inddraget i morgen og næste tirsdag. Tilgengæld har jeg fri fredag og næste onsdag omkring middag går jeg på juleferie og har fri helt ind til januar...skønt! Det kan jeg ikke huske, at have haft i de godt ti år jeg har været i banken! Glæder mig og mon ikke julestemningen når at indfinde sig inden den 24.?

Rigtig god aften :o)

Beklager de lidt noget mørke og uklare billeder, iPhone og dårlig belysning er årsagen...

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig hyggelig weekend! Julestemningen skal nok nå at indfinde sig :) Vi har også julet med dansk julefrokost for et hold svenskere, jeg er jo nødt til at snige nogle danske traditioner ind her :) Og hvor er det lille juletræ skønt - skjulte talenter i den dreng :))))

  SvarSlet
 2. Sikke et fint legekøkken. Og æbleskiverne ser helt ægte ud ;-)
  Og sikke fint juletræet er blevet.

  Knus Louise
  nilopens.blogspot.com - louisesgalleri.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Eeeeej et skønt legehus, sådan et må vi også eje en dag!

  SvarSlet
 4. Bodil > Ja, det er rigtigt - de svenske ser nu også rigtig hyggelige ud. Ja, utroligt at han havde tålmodigheden ;o)

  Louise > Det er også et stort hit. Æbleskiverne bliver dog også brugt lidt som bolde ;o)

  MilAsBaNdilaS > Vi er også rigtig glade for det. Købte det ubehandlet og samlet og det har været velbesøgt af drengene siden ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...