mandag den 5. december 2011

Køb Porto med mobilen...?

Jeg har opdaget noget smart i dag!!! Mobilporto/PostDanmark app til iPhone...

Hvorfor har jeg ikke kendt til det før? Jeg har "glædeligt" stået i kø på posthuset for at få sendt mine fødselsdagskort, da jeg aldrig har frimærker herhjemme. I dag viste en sød kollega mig så lige en fantastisk app til iPhone: man køber en portokode, der blot skal påføres brevet i stedet forfrimærke og så skal brevet ellers bare i postkassen. Det er da genialt! Selve prisen på portoen bliver trukket over telefonregningen eller et betalingskort - kendte du godt den mulighed? Jeg gjorde ikke - men måske jeg bare er langsom? ;o) håber de snart laver det med valgfriporto også!

Du kan læse mere lige her (hvor det faktisk også står hvordan du kan benytte muligheden på andre telefoner):

http://postdanmark.dk/da/Privat/Mobil%20services/post-app/Sider/home.aspx

...beklager at jeg ikke har fundet ud af at linke i "blogger" via iPhone endnu. Har før brugt "BlogPress" men det virker ikke med iPhonens nye styresystem :o(
(ved du om der er andre gode blogger-app's?)

For ja, jeg er med iPhone igen...jubi!!! Manden gav mig en før-julegave, den er så fin i hvid!!! Nu glæder jeg mig bare til mit nummer bliver flyttet efter nytår, så ryger nokiaen tilbage på pension igen!

Sikke et teknisk indlæg I fik i dag, man skulle jo næsten tro det var "so ein ding" på DR2, sagde hende der er gift med en IT-nørden!!! ;o)

Ha' en rigtig god aften. Jeg tror jeg vil starte mig med at nyde en af "resterne" fra Mads' aflyste fødselsdag i går...jep, vi havde 2(!) syge drenge i går, men bedring i dag, så mon ikke de er 100 % klar i morgen - kryds lige fingre for os ;o)

Afslutningsvis et billede af nye kærlighed:

6 kommentarer:

 1. Jeg krydser fingre alt det jeg kan :o)
  Rigtig god aften!

  (Jeg så for nogle uger siden at man kan købe porto på mobilen men jeg har ikke fået afprøvet det endnu - men mon ikke det snart bliver aktuelt :o))

  SvarSlet
 2. Ja det er dælme smart - så sent som i dag stod jeg i kø på posthuset i 10 min for at få betalt porto! Tak for tippet :))

  Karen

  SvarSlet
 3. Du er langsom :p jeg venter også bare på man selv kan vælge porto... nægter at betale 8kr for alle de der julekort og dåbs invitationer når man kan nøjes med 6 kr.. :)

  SvarSlet
 4. Jeg vidste det godt.
  Men har dælme kun tænkt mig at gøre brug af det i nødstilfælde...!
  For jeg synes bare ikke det er det samme at få et brev uden frimærke.
  Håber ikke det bliver alt for udbredt, for at modtage et håndskrevet kort, og et fint frimærke ( som nogen har stået i kø på et posthus for at få) det giver bare en helt særligt glæde indeni.
  En ting der desværre bliver mere og mere overset, i vores efterhånden alt for fortavlede hverdag, der så istedet fyldes med overfladiske sms og e-amils.
  Det er så ærgerligt.

  Så husk frimærket (og brevet/kortet) - bare engang imellem ;) ♥

  SvarSlet
 5. Pernille > det ser ud til at have hjulpet ;o)!

  Karen > ja, desværre kan det kun bruges til breve under 50g endnu, mon ikke pakker/store breve også kommer med?

  Tanja > ja, du har ret, så ville det blive en dyr fornøjelse! Hvornår skal I holde barnedåb. Har helt glemt at sende dig ideer til brunch, er du stadig interesseret?

  Sanne > du har ret, men hellere et brev med portokode, end en email til fødselsdage ;o)

  SvarSlet
 6. Det skal vi d. 29 januar.. du må meget gerne sende ideer :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...