mandag den 26. december 2011

Juledage...

I år har vi ikke de store planer i juledagene, derudover har vi (begge!) tilmed fri alle dagene mellem jul og nytår. Det betyder minus stress og masser af tid til leg med alle julegaverne - dejligt.

Jacob nyder det huslige arbejde med sin nye støvsuger:


Og munden står ikke stille på Mads, der her snakker på livet løs iført sin nye smølfebluse:

I det hele taget var smølfer et gavehit i år, så familien er udvidet betydeligt:Det ældre smølfepar ovenfor var fra farmor og farfar. Derfor er de nu døbt farmor og farfar - så indimellem leger Mads med farmor og farfar (det lyder lidt sødt) og vi har dem da også indimellem med til bords ;o)

De "stille" dage giver indimellem mulighed for lidt alene kreatid (efterhånden tiltrængt). Pt. arbejder jeg lidt på en fødselsdagsgave til Olde, der fylder 81 år den 2. januar - håber jeg når at blive færdig og efterfølgende kan vise lidt frem her...

Om lidt kommer naboen til kaffe, en pludselig indskydelse, dejligt når der er tid og overskud til at gøre lige hvad vi har lyst til ;o).

Mads og Troels skal vist også med min bror og hans kæreste ind og se Happy Feet 2 en gang mellem jul og nytår - 1'eren var nu rigtig sød, men desværre er Jacob lige lille nok - en ting er i hvert fald sikkert, han ville IKKE kunne sidde stille i den tid, filmen tager. Indimellem tvivler jeg på, at han nogensiden kommer til at kunne det...han har i den grad ild bag i!!! Dansen om juletræet var virkelig markant anderledes i år - Jacob løb/hoppede rundt, overhalede indenom og ændrede retning inden han fandt på at klatre op i sofaen og forsøge at balancere på arm- og ryglæn...hjlælp - og drengen er kun 15-16 måneder (hvad skal det ikke ende med)!?!

Rigtig god 2. juledag ;o)

4 kommentarer:

 1. Kære Pia,
  Rigtig glædelige juledage til dig og din familie - det lyder til at I har haft en dejlig jul :-)
  KH Bodil

  SvarSlet
 2. Tak Bodil, vi nyder fridagene - det håber jeg også I gør ;o).
  Kh. Pia

  SvarSlet
 3. Super billeder af drengene. Det er herligt med nogle stille juledage. Vi har heller ingen planer resten af julen. Bare hygge og leg, men jeg har en 1 årring dreng, der er ved at tage livet af sin mor. Han er overalt.
  Ha nogle dejlige fridage.

  SvarSlet
 4. Tak, "stille" er måske så meget sagt ;o)

  Kender det - håber du får lidt fred til at samle energi når han over middagslur (hvis Conrad er bedre til det end Jacob).

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...