onsdag den 13. januar 2016

Nytår "på toppen"

Vi bød det nye år velkommen i Skagen. Egentlig var det meningen af det skulle kombineres med fejring af min mormors fødselsdag, men desværre kom der sygdomme i vejen, så vi endte med kun at være os fire.
 
Det er første år, det sker. Vi plejer at fejre nytår med naboer, venner og/eller familie, men det var faktisk rigtig hyggeligt bare at være vores lille familie. Men for drengene var det vigtigt at vi gjorde noget ud af pynt og borddækning, for det plejer vi jo!...ja, de er vist lidt skadet (vores tidligere op pynt kan du se her: 2014/152013/14 og 2012/13).
 
Forretten var butterdejs skaller fyldt med laks, rejser, asparges, tomater og en creme fraiche dressing. Dertil hjemmebagte brød. Til hovedret fik vi grillede oksemørbrad (drengene ville hellere have pølser?), salat, Pommes Anna. Desserten var varme, belgiske vafler, is og sorbet med varm chokoladesauce  
 
Drengene sørgede for at der var kransekagestykker til dronningen og kransekagetårn til midnat.
 
 


 
...og fars julegave fra jobbet blev stresstestet, så der var hjemmelavet sodavand til hele aftenen :-)
 
Bordet blev derfor dækket med servietter som sidste år og guld. Overbordet hang rankerne fra sidste år.
 


 
Det endte med at være en rigtig god aften - helt på drengenes præmisser - alt krudtet var affyret kl. 21 og der var tid til kortspil og hygge inden to trætte drenge måtte overgive sig til drømmeland.

Manden og jeg kunne derfor nyde et glas champagne til synet af nødblus og fyrværkeri helt børnefri.

Det bedste ved sådan en nytår er næsten den energi der følger med 1. januar, håber ikke det er sidste gang vi kommer til at fejre nytår sådan - næste gang ser jeg dog gerne at det er et valg fremfor sygdom der er årsagen...

6 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig nytår i har haft trods alt. Herhjemme har vi de sidste par år, valgt at holde nytår "alene" os fem. Det har givet os nogle dejlige aftener med børnene og med hinanden. Vi er gået all in på det hele, men i stedet for at skulle stresse over noget som helst, har vi bare kunne nyde hinandens selskab.
  Kh Maria

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud Pia. Vi har prøvet at holde nytår selv et år, og det var børnene bestemt ikke tilfredse med, men måske det kommer en dag at også de vil sætte pris på det. Men vi hyggede nu også med vores gæster, og det var stille og roligt, til trods for 5 børn :)
  Og det sommerhus på toppen, håber jeg får lov at besøge engang :)

  SvarSlet
 3. Rigtig godt nytår!
  Jeg kan godt lide jeres pynt og de fine gedigne kransekager :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...