torsdag den 28. januar 2016

Min store Minecraft-fan, der nu har egen telefon...

Mads er nået den alder, hvor han har fået sin egen telefon.

Vi har ikke fastnet-telefon, men da han indimellem er alene hjemme er det rart at han kan komme i kontakt med os - og ikke mindst at vi kan komme i kontakt med ham!

Jeg har ikke været så vild med, at han skulle have telefonen med i skole. Han fik lov at starte med at have den med om fredagen (hvor de har spille dag i SFOen). Det er gået rigtig fint - og han har overholdt reglen om at den først må komme op ad tasken efter kl. 15.

Men de dage, han har haft telefonen med er der også blevet arrangeret flere legeaftaler. Det er nemlig nemmere lige at ringe og spørge. Derfor gav vi ham lov til at have telefonen med hver dag og jeg har måtte sande, at det faktisk betyder en hel del socialt. Han har fået arrangeret langt flere legeaftaler end han plejer - og også med nogle andre end dem han plejer....man har et standpunkt til man tager et nyt ;o)

Da jeg var til kreaweekend ved Libbie, fik jeg derfor syet et nyt telefon-cover til Mads. Selvfølgelig med Minecraft-tema
DIY'en er fundet lige her. Stoffet er pixel stof købt ved spoonflower, der blot har fået tilføjet lidt sort strygestof...behøver jeg at skrive at jeg lige scorede point på mor-kontoen, ved at komme hjem med sådan et cover til ham? Skønt når man rammer plet ;o)

...men nu ønsker lillebror sig også et - for man får jo telefon når man skal begynde i skole...nej, det gør man så ikke - han bliver klogere - men drømme kan man jo altid... ;o)

3 kommentarer:

 1. Den blev super cool! Tror jeg skal prøve mønstret af, kunne godt bruge et nyt etui.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skulle vist selv have haft et - min skærm gik i stykker i går :o(

   Slet
 2. Aj, øv da! Træls når det sker :-(

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...