onsdag den 13. maj 2015

For better or for worse...but not for granted!

Citatet er tiltænkt ægteskabet - men passer også ret godt på forholdet imellem mor og børn.
 
Selvom livet som mor er fyldt med masse af glæde, stolthed, bekymringer, tanker - må man aldrig tage sine børn for givet. Noget jeg må minde mig selv om, når vores "lille" drama queen på 4 år igen, igen får et anfald. Tænk at man kan føles sig så uretfærdig behandlet SÅ mange gange på én dag.
 
Det er vist både nogle hårde dage i børnehaven og herhjemme han oplever...jeg gentagar flere gange dagligt "det er bare en fase, det er bare en fase, det er bare en fase!"
 
Heldigvis har drengene da også perioder hvor de enes - dem nyder jeg virkelig
 
 
 
 
Om mandagen er jeg så heldig at kunne komme til "åbent værksted" og få tanket energi-depoterne op ovenpå weekendens dramaer - ej, hvor jeg nyder at fordybe mig med min nye hobby!
 
Efterhånden omfatter produktionen flere forskellige ler-typer, glasurer, dekoraktioner og teknikker.
 
Sidst har jeg arbejdet med porcelænsler og div. stempler
 
 
Vaserne er perfekt i størrelse til drengenes buketter - mælkebøtterne på billedet havde overlevet en halv dag i vores ældste betænksomme drengs skoletaske ;o).
 
 
Jeg har også leget lidt med kakler med navne og citater (citaterne har jeg fundet via Pinterest, du kan se "min" samling lige her) - synes de er blevet overraskende gode:
 
 

Kan mærke at der kommer mere med den teknik - satte bl.a. nogle fade/skåle til forglødning i går, som jeg glæder mig til at vise frem!

4 kommentarer:

 1. Ih hvor er jeg vild med dine ting! Du er SÅ dygtig. Her kender vi også det med at man kan føle sig uretfærdigt behandlet. Søndag skabte Carla sig nærmest i en time imens vi var på vej hjem fra min bror - jeg ved godt at det skyldtes træthed efter en lang fest lørdag, men nøj hvor bliver man træt af at høre på en sur unge, som ikke har noget at være sur over.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde Christina ;-). Rart at vide at vi ikke er alene med "problemet" - men puha - han sætter min tålmodighed og energi på prøve pt :-). Kh. Pia

   Slet
 2. Lækre ting du får lavet og godt der bliver fyldt lidt op på energidepoterne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne - nyder så meget mit nyfundne frirum :-).

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...