onsdag den 27. maj 2015

Back to the 80's...

Det er i hvert fald minder fra barndommen, der dukker op herhjemme i øjeblikket!

I fredags kom min morfar med mit gamle lego - til stor glæde for Mads og Jacob (og mig). De, eller særligt Mads, har stort set leget med det siden.Men også drengenes valg af helte bringer minder frem. Mads er meget optaget af Ninja Turtles, så han har længe efterspurgt en t-shirt med heltene - det har han nu fået (med stof fra stofgiganten) og efter Ottobre mønster


Da det gælder om at overgå hinanden herhjemme i øjeblikket (søskendekærlighed når det er "bedst"!) skulle Jacob da helt sikkert også have en ny t-shirt. Hans valg faldt på transformer (også stof fra Stofgiganten)


Heldigvis lykkes det også, med succes(!), at gøre forskel på drengene uden at det endte i Kaos. Havde ellers frygtet det værste, da Jacob fik lov at teste en Alex's Garage elmotorcykel fra Jollyroom.

Mads accepterede heldigvis hurtigt at det var Jacobs og kunne endda glædes på Jacobs vegne - skønt når det sker uden konflikter.

Jacob er lykkelig og kan slet ikke vente med at komme ud at køre om morgenen.


Det var jo sådan en Mads skulle have haft til at tøffe efter barnevognen da Jacob var lille... ;o).

 

Desværre er det nok kun denne sommer Jacob får glæde af den - med den fart han vokser, er det vist niecens efter sommerferien. Måske det er det han ved, siden den knap må stå stille ;o)

2 kommentarer:

 1. Lego er altså verdens mest fantastiske legetøj. Mine drenge har også fået både mit og min mands lego og jeg synes stadig det er sjovt når jeg finder noget jeg kan genkende fra min egen barndom midt i den enorme bunke.

  KH. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig - var/er også ret vild med. Elsker at det i den grad opfordre til kreativitet og fantasi - særligt det fra "gamle dage" ;-). Kh. Pia

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...