fredag den 22. maj 2015

Mine store drenge...


Ja, små er de i hvert fald ikke mere - i hvert fald ikke den ældste!

Han og jeg var til sundhedsplejerske i onsdags - 148 cm høj og 39 kg. - gad vide hvad han skal nå med den fart han har på!?! I hvert fald lå han helt udenfor kurverne...men det gjorde hans mor vist også ;o).

Faktisk var han også en årsagerne til at jeg fik anskaffet en ny symaskine og begyndte at sy børnetøj. Da han var klar til at slippe bleen var han jo allerede oppe i en buskestørrelse der ikke er særlige toilettræningsvenlig.

Nu er det også ret praktisk, når man gerne vil opfylde en helholdvis 8 og 4 årige drengs drøm om tøj med heltene.

Det giver lidt udfordringer at finde Spiderman og Ninja Turtles i str. 12/14 år eller McQueen i str. 8 år, men så er det jo godt at man selv kan ;o)   
 
 
 
 
T-shirtene er syet efter Ottobre-mønster. Jerseystoffet med Spiderman er fra Videbæk Stof og Sy - McQueen er købt i Viborg i Fjølner (med kan også købes i Videbæk).

8 kommentarer:

 1. Heldige drenge. De er jo bare så fede de t-shirts. Jeg er imponeret over at du kan få heltetøj til at tage sig så godt ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - man må tænke kreativt - hellere give dem noget de gider at gå i end noget moderen synes er fint ;o)

   Slet
 2. Ja det er en absolut fordel selv at sy når ens barn ikke lige er standardmål :-) Fede kreationer...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver man populær ved at kunne - tak Anne ;o)

   Slet
 3. Jeg har kigget lidt omkring på din blog og synes dine kreationer i strækstoffer er skønne - sejt tøj til drenge. Jeg kan se, at du i 2013 købte en Singer Overlocker - er det stadig den du syr på og er du tilfreds med den ? Overvejer selv et køb af sådan en fyr :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - jeg har udskiftet den til en Bernina 800DL, men synes Singeren er en rigtig god begyndermaskine, hvis man er i tvivl om man vil få den brugt. Det er jo en billig overlocker. Jeg valgte dog at købe (med Singeren i bytte) Berninaen i efteråret 2014 da den er mere lydsvag og nemmere at tråde. Jeg fik en rigtig god byttepris ved Kærsgaard Symaskiner, så havde næsten ikke "tabt" på at købe Singeren indtil jeg var sikker på mit behov.

   Slet
 4. Tak for hurtig svar, Pia :-) Jeg tror jeg satser på en begyndermodel - synes det er meget at give 5-6.000 eller mere for en maskine, som man ikke ved, hvor meget man får brugt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme - nemlig, har heller ikke fortrudt at jeg gjorde det. Er sikker på du vil nyde at sy i skræk med en overlocker og nyde hvor hurtigt og pænt (på vrangsiden) det bliver ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...