fredag den 24. april 2015

Min mindste superhelt...

I sidste weekend var der gang i snakken og i symaskinerne herhjemme. Jeg havde nemlig besøg af Lene, Libbie og Gitte. Det er 8. gang vi mødes på denne måde - og det bliver bestemt ikke mindre hyggeligt for gang til gang. Produktiviteten er svingende fra gang til gang - men snakken og det vi deler bliver mere og mere for hver gang. Så skønt! Glæder mig allerede til næste gang...

Denne gang startede vi med at køre vestpå til Videbæk stof og sy. Det var super hyggeligt - og med fyldte poser var der dømt syning resten af weekenden.

Mine køb bar præg af Mads og Jacobs fascination og superhelte.

En af kreationer var et sæt til Jacob med "Hulk" på trøjen og bukser af quiltet jersey.

Stoffet er med Hulk og ribben er fra Videbæk - resten fra lageret.

Men at tage billeder af en dreng i superhelte-tøj er lidt en udfordring, så der måtte 10-15 billeder til inden det lykkes at få et hvor tøjet også kunne ses ;o)Sættet har allerede været vasket to gange - et kæmpe hit! Skønt når det man laver bliver så godt modtaget.

Da der i starten af sidste uge var solskin, mente Jacob også at der måtte en superhelte kortærmet T-shirt til - så det fik ham med stor tilfredshed (og krudt bag i!)


Ribstof er fra Stof og Stil - superhelte stof er fra Videbæk. Storebror har allerede givet ordre på en magen til...så mon ikke jeg får ro til at sy lidt i weekenden ;o)


God weekend!

4 kommentarer:

 1. GODE billeder Pia og igen lækkert tøj til dine skønne drenge!!!

  SvarSlet
 2. Det er bare så lækkert alt hvad du syer. Det er rigtig fedt med de stribede ærmer til den første bluse.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina - håber snart lysten til at sy mere kommer tilbage ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...