søndag den 10. august 2014

Klar til 1. klasse - den tager vi da på rutinen...

...eller!?!

I eftermiddags blev alle blyanter spidset (de har nemlig været flittigt brugt i ferie) og efter aftensmaden blev madpakken klaret.

Ovenpå en weekend med Smukfest og arrangement med vejen så jeg frem til en aften på sofaen, men i forbindelse med god nat historien kom Mads i tanke om at hans penalhus altså var lidt for lille når de nye farveblyanter også skulle være der - "mor kan du ikke sy et nyt?".

Jo, da:


...efter en tur i stofskabet og forbi Christinas DIY (dog med lidt andre mål) ligger der nu et nyt penalhus og venter på den nye 1. klasses dreng - håber det kan godkendes ;o)

Derefter ville jeg så lige slappe af men lidt bloglæsning, men ups - pludselig kom der en mail fra Forældreintra med en reminder og en vedhæftning af det brev børnene havde fået med hjem inden ferien....hvis altså de havde været i skole (men det var jo der Mads fik sin øre operation..!). Så i stedet for bloglæsning har jeg nu fundet ting der fortæller noget om vores sommerferie - og været på blomsterjagt i haven (ny tradition - som bedsteveninden også havde glemt, derfor to)...jo, vi må hellere møde den nye klasselære velforberedte...


Og nu - ja NU kalder sengen - det var så den "fri" aften...kan allerede fornemme at hverdagen banker på ;o)

6 kommentarer:

 1. Flot penalhus og hvor er han heldig at have en mor, der lige kan trylle sådan et frem:-) Hihi, det med forældreintra kunne også sagtens ske for mig;-) Håber det bliver en god første dag.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Christina - ja forældreintra og jeg bliver aldrig gode venner. Synes ikke der er system i opslagene så overser næsten altid noget ;o). Heldigvis havde han en god dag og vi var ikke en af de forældre, der ikke havde set brevet ;o). Kh. Pia

   Slet
 2. Super fint penalhus :-).
  Her var søndagen også travl fra morgen til aften med at få pakket nye tasker. Indrette penalhuse, lægge tøj parat, vaske regntøj og så videre :-).
  Det er Solbjørgs aller første skoledag og Trond starter i tredje og skulle i nye lokaler, så det er en stor dag for alle :-).

  Dejlig dag til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maj - han var heldigvis også godt tilfreds med det ;o)

   Slet
 3. Super farvesammensætning (tak for linket). Min tøs vil ikke længere have sådan et penalhus, ned det skal være sådan et tre eller fire føjet et med alt inkluderet når man køber det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og velbekomme ;o). Sådan et penalhus har Mads tidligere haft men det gider han ikke mere, for så skal det jo sættes på plads hele tiden og det tager aaaalt for lang tid - måske forskellen på piger og drenge ;o)))

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...