fredag den 29. august 2014

Hverdag...

Fra på mandag sætter hverdagen for alvor ind igen - så er det slut med at "gå hjemme" for denne gang. Jeg har nydt det til fulde og kun nået halvdelen af det jeg gerne ville - sådan to måneder går altså hurtigt!!

Drengene og manden har været igang længe - derfor er Mads' nye madkasse med foto og navn også taget i brug.


Jacobs ligger og venter på at vi næste gang skal på tur. Han (og vi) er nemlig heldige. I hans børnehave er der kok ansat - endda en af de bedste man kan ønske sig. Jeg mener, hvilken dreng ville ikke elske at spise monster- eller traktor suppe? Der er ikke den ret, der ikke kan glide ned når bare Thomas har givet det en "sejt" navn - sjovt nok virker det ikke herhjemme, det er ellers afprøvet ;o)

Hvor finder du inspiration til spændende og nemme madpakker - der kan klare en dag i skoletasken (Mads lægger den nemlig ikke i køleskabet trods mange opfordringer!)?


Madpakken er en gave fra Onlinefotoservice.dk, hvor de også er designet - endda via iPad. Smart - når det nu er der langt de fleste billeder af drengene efterhånden ligger.

Størrelsen er lige tilpas til at kunne være i det forreste rum på skoletasken, men skulle det ske at Mads glemmer hvor den hører til (det sker indimellem), ja så er det i hvert fald ikke en af dem der havner i "glemte sager"... :o)


2 kommentarer:

 1. Hvor er det smart med de madkasser! Her spises ALT også i skole og børnehave - men mærkeligt nok forandrer smagsløgene sig på vej hjem og pludselig kan man ikke lide noget som helst... :) God weekend!
  Kram Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er ret viljefaste når det kommer til mad ;o). God weekend. Knus Pia

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...