søndag den 8. september 2013

Vejviser i hjemmet...

Beklager, men I bliver udsat for en del boligindretning i øjeblikket. Som jeg tidligere har skrevet kommer mine projekter ofte lidt i stimer - og den seneste tid har det været vores hjem, der har stået for tur!

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er meget glad for farver - og at det samme ikke gælder manden i huset (altså den største). Samtidig har vi en aftale om at vi begge skal være glade for vores hjem. Af den årsag sker større ændringer derfor ikke uden begges accept.

Jeg har længe drømt om en gul hoveddør, eller bare bagsiden af den. Det ønske har jeg stået meget alene med, men for 14 dages tid siden fandt jeg på et kompromis. Nu har vi derfor fået en stor gul wallsticker på bagsiden af hoveddøren. Den er lavet på et skilteværksted efter mine anvisninger - og den virker så godt i vores lille entré (det har ham den kedelige selv erkendt = succes ;o))


Entréen er meget lille, så for at få wallstickeren med måtte jeg bruge kameraet i mobiltelefonen og stå halvvejs inde i et skab - derfor det noget uklare billede ;o)

Når vi nu var igang fik jeg også lavet en wallsticker til døren ud til køkken alrummet. Den dør står stort set altid åben, så at sættet billeder op på væggen gav ikke mening, men alligevel var væggen lidt bar i forhold til resten af rummet.

Det problem blev løst med en wallsticker i lys grå, så den ikke "larmer" så meget som den gule - det skal jo helst fortsat være muligt at dække farverigt op til fest ;o)


Sådan lidt for sjovt har jeg tilføjet et "tain" af Designletters i bunden af "Enter" - da det jo oftest er køkkenalrummet vi bruger når vi har gæster - entertain.

Nu virker døren mere som en udsmykning frem for en nødvendighed, tror vi bliver rigtig glade for den løsning...

14 kommentarer:

 1. Hold da k*** hvor ser det fedt ud! Jeg har lært et nyt udtryk "steel with pride"... altså sådan så "opfinderen" stadig modtager den ros og kredit som er fortjent... Det vil jeg gøre, så snart vi har fundet det hus vi skal bo i :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak - kopiering er tilladt ;o).

   Slet
 2. Hvor er det cool! Jeg kan rigtig godt lide det lidt industrielle udtryk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, jeg er også ret godt tilfreds med det look ;o)

   Slet
 3. Fantastisk idé - og kompromis. Selv drømmer jeg om en sort entredør...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, sort højglans...det kunne være SÅ fint! ;o)

   Slet
 4. Det ser da totalt fedt ud, Pia. Den ene gode idé efter den anden vælter altså bare ud af dig! Ville sådan ønske at jeg havde dine talenter på det plan og dit overskud. God søndag, søde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Søde. Det kommer som regel i perioder - og lige nu er en af de perioder Troels hader ;o). Tak og i lige måde ;o)

   Slet
 5. Hvor ser det sejt ud. Lidt - men godt.
  Super fundet på!

  SvarSlet
 6. Fedt med noget på dørene, de er ofte svære at dekorere, synes jeg (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, normalt er jeg nu også mest til de ensfarvede, men når manden ikke var med på det måtte jeg jo tænke anderledes ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...