onsdag den 4. september 2013

Det der marmor...


(og kobber) for den sags skyld er vendt tilbage for alvor i boligindretningen.

Vi har efterhånden begge elementer i vores hjem. Kobber i den enkle udgave var jeg solgt til med det samme - og hurtigt kom marmor efter.

Mht. marmor skal det altså være enkelt - jeg har stadig ikke helt "købt" køkkenrulleholder og de karakteristiske runde lysestager fra 90'erne...men man skal jo aldrig sige aldrig ;o).

Både Hay og Bloomingville har lavet nogle fine nye ting i marmor med lige kanter, men de ting ligger prismæssigt deroppe hvor et impulskøb gør ondt - for tænk nu, hvis det alligevel ikke holder herhjemme!

Derfor legede jeg i weekenden med at lave en opslagstavle i marmor(look) - det endte helt vellykket


- og fik en godt modtaget på Instagram, hvor jeg forsøgte mig med en DIY:


Jeg har brugt et lærred fra Søstrene Grene, Marmorhyldepapir/folie (kan købes i byggemarkeder, udvalgte hobbybutikker og/eller malerforretninger - eller her på nettet), elastiksnor og en hæftemaskine.

Først klippede jeg et stykke folie til, så det passede til det lærred jeg havde valgt - derefter fjernede jeg papiret på folien mens jeg klistede det fast på lærredet. Til sidst hæftede jeg elastiksnor (fra Stof & Stil) fast på rammen - på 5 minutter fik vi også "marmor" billigt herhjemme ;o)


6 kommentarer:

 1. Hvor er den fin. God ide med sådan en løsning, så kan man lige gå og finde ud af om det der marmor nu også er det rigtige :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig - nogle gange skal ting lige prøve af ;o)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak, Maj - nogle gange virker de der 5 min. idéer alligevel ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...