søndag den 22. september 2013

Til Liva

I dag skulle vi have været til barnedåb ved gode venner, men desværre er vi forhindret.

Hjemmelavet gave skal lille Liva dog ikke snydes for, så jeg har været forbi med en lille ting til hende


Et par Leo-leggins størrelse (meget) lille (68), en lidt kartonpynt, der med god vilje kan ligne isvaflerog da det jo er en dåbsgave: en navne-ranke til værelset


Navnet på ranken er lavet med strygestof. Det må jeg altså blive bedre til at bruge - også på drengenes tøj, det ser så fint og professionelt ud ;o).

Jeg håber Liva og hendes søde familie får en dejlig dag - jeg glæder mig til at høre mere om den, når jeg kommer hjem fra USA i morgen.

8 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne ting. Jeg er vild med din uro. Har du brugt udstandser eller frihåndsklip? Jeg er ikke blevet helt gode venner med strygestof endnu. Synes det krøller sammen når tøjet bliver vasket flere gange. Måske jeg bare skal bruge lidt mere varme i påstygningen...
  Ha en dejlig mandag.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. De trekantede er frihånd, ikke de tre cirkler ;o). Synes også det har drillet lidt, men har haft held med det de sidste par gange ;o)

   Slet
 2. Hvor er det nogle fine gaver, Liva har fået! De skal nok bringe stor glæde :-)

  SvarSlet
 3. Dejlige gaver - du er så dygtig Pia. Jeg skal snart i gang med at lave noget kartonpynt - jeg tænker på dig hver gang vi holder fødselsdag og mangler noget fin pynt:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hvor er du sød Christina ;o). Kh. Pia

   Slet
 4. så fine ting, du er altid så dygtig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - det var sødt skrevet ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...