mandag den 30. september 2013

Nem halloween pynt

I dag var min sidste dag på afspadsering - tænk at den måned allerede er gået!?!

Jeg har virkelig nydt at min måned som "hjemmegående husmor" - måske jeg er født i det forkerte årti? ;o).

Dagen i dag har jeg tilbragt med en god veninde - og efter en morgenmad med masser af snak, blev vi enige om at forsøge os med lidt halloween pynt.

Jeg har egentlig en bog med en masse fine modeller i, men det kunne jeg selvfølgelig ikke finde, så i stedet måtte vi freestyle.

Det blev heldigvis også ret godt - og med hjælp fra en cirkelpuncher og teamwork gik det ganske hurtigt.


Jeg har forsøgt mig med en video-DIY på instagram (hvor min profil er @piaskytte), men den kunne jeg ikke få "klippet" over i blogger - så det bliver som tegneserie i stedet ;o)


I morgen banker hverdagen på igen og nye udfordringer på jobbet. Jeg glæder mig til at se hvilke arbejdsopgaver der venter mig.

...og så ser jeg frem til en lørdag i godt selskab til blogtræf arrangeret af Lena og Libbie - skal du med?

18 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle fine Halloween ting, du har fået lavet.
  Skal faktisk selv til blogtræf her i Århus denne lørdag, men desværre ikke det samme, man kan jo ikke være to steder på en gang, selvom der kunne være fedt:-(0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;o). Ja, det er lidt en skam at det hele er i den weekend :o(. Håber også at I får et godt træf!

   Slet
 2. Sikke nogle fine ophæng i fik lavet. Nej, jeg skal ikke til blogtræffet da jeg bor på sjælland og,synes der er for langt. Men jeg glæder mig til at se billeder og læse om det for det har inspireret mig til at jeg holder mit første blogtræf sidst i oktober. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ej, hvor spændende - det giver SÅ meget at mødes med andre med samme interesser ;o)

   Slet
 3. Pia, du er altså god til at finde på med de ranker. Jeg synes den er skøn! Vi er ikke hjemme til allehelgenes aften, men skal fejre den i Polen hos familie, og der har den katolske kirke jo udtalt, at den er imod Halloween da den er ukristen og ond! Så jeg må hellere lade være med at smule sådan en ranke med ;-) hehe

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, den må du hellere lade blive hjemme så ;o). God tur til Polen!

   Slet
 4. Hvor er det blevet fint, jeg vil også gerne snart igang med noget efterårs pynt, og gerne nået Casper kan være med til, så går bare og venter på at der falder nogle flere blade af træerne.
  Jeg skal heller ikke med til blog træf, da jeg også bor på sjælland...
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er hyggeligt at få drengene med - satser også på en snarlig skovtur til os ;o)

   Slet
 5. Har lige siddet og kigget dine efterårskreationer igennem - og hvor er du bare flittig og dygtig! Heldige drenge, du har :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hvor er du sød Dorte. Den ældste får ikke så meget mere - synes det er ved at være en for stor størrelse at sy i... :o(

   Slet
 6. Tror vi skal have gang i pap og saks i weekenden :-) Rigtigt skønne ranker! Jeg skal heller ikke med i weekenden, der er desværre alt for langt fra Malmö og så skal jeg desuden arbejde lørdag. Men skal da ærligt indrømme at jeg er drøn misundelig ;-) Håber I får en skøn, skøn dag! Knus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Bodil. Ja, du må altså med til et blogtræf i Jylland en gang. Nu har vi jo fået plads til at have overnattende gæster, så du siger bare til ;o)

   Slet
 7. hvor hyggeligt og skønt at være i god tid med dekorationerne :)
  Jeg skal med på lørdag og glæder mig for viiiildt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er bare ikke så ofte det sker, så det er om at udnytte det ;o).
   Ej, så ses vi jo igen, Lene - hyggeligt! :o)

   Slet
 8. Det er altså godt fundet på! Vi plejer ikke at lave holloween, men jeg bliver helt fristet til at pynte løs. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maiken. Vi gør heller ikke rigtig noget ud af det andet end en Græskar lygte - men I år kommer der lidt mere pynt op. ;o)

   Slet
 9. Fine ophæng, og fin tegneserie diy, den er faktisk sej og informativ. I må have en rigtig god weekend, ville gerne med, men er så heldig at skulle være sammen med en bunke strikkedamer..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak ;o). Det kunne altså også være hyggeligt at møde dig - men er sikker på en strikke-weekend også er super hyggeligt - god weekend! ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...