søndag den 4. august 2013

Mig ikke gå i vuggestue mere!

Det er ordene fra Jacob efter det er gået op for ham at bedstevennen skal begynde i børnehave efter sommerferien. Der bliver sagt "mig ikke gå i vuggestue mere!" meget bestemt og med nedadvendte mundviger...

Når vi så spørger hvad han så skal, når vi er på arbejde kommer det undrende "mig være rød ninja!".

Jo, man har mange idéer når man er 2 år - snart 3!

I fredags var vi med bedstevennen på Aqua i Silkeborg - og da han jo bliver frø/børnehavedreng (som i øvrigt bare vil sige at bedstevennen skal afleveres i rummet ved siden af) havde jeg syet en venne-t-shirt til drengene.


Stoffet er fra Videbæk Stof & Sycenter, der havde (og har det endnu) udsalg, da vi var på familieweekend med min familie i Hvide Sande.

Til 80 kr./meteren måtte det med hjem - ligesom en del andet (til trods for at jeg kun havde 15 minutter i forretningen!?!).


Er normalt ikke så vild med frøer, men disse er da ret kære - og så kan Jacob så småt indstille sig på også at blive frø om et par måneder - den røde Ninja må blive til fastelavn ;o)

4 kommentarer:

 1. Super flot trøje!
  Herhjemme har vi også en ninja - dog den grønne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, så godt den fantastiske kage du levde - wauw.

   Min store dreng (der også er den grønne) så den også og mener at jeg skal lave sådan en til hans fødselsdag til december...men de evner har jeg desværre ikke :o(. Så hvis du engang laver på bestilling må du endelig sige til ;o)

   Slet
 2. Ja de er da også så nuttede.. Lækker kreation...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...