torsdag den 1. august 2013

Lidt nyt på hemsen...

Snart er vores ferie slut :o( - en del at feriens projekter er nået, men stadig mange venter.

Det gode sommervejr har nemlig ændret programmet til fordel for besøg i Aqua, Djurs sommerland, Camping i Grenaa, Kattegatcenteret osv. Derfor er jeg altså heller ikke klar til at starte på arbejde igen på mandag...

Vores mandag morgen bliver nok også mere stressende end det plejer, Mads er nemlig startet i SFO, så nu står den på aflevering to steder inden arbejdet kalder! Hvor blev min lille dreng af!?!

Et af ferieprojekterne, der ikke blev færdigt er indretning af vores hems. Lidt er der sket, så et hurtigt kig får I (og så må I lige lukke øjnene for ledninger m.m.)


Jeg har været igang med den del af hemsen vi stadig mangler at indrette. Hemsen er tænkt som et ekstra lege/spille værelse for drengene, så på væggen har jeg været igang med at lave et tetris-spil af skum-karton.

Tænker at det nok skal være lidt større, men nu er vi da igang...


Jeg synes det passer fint med lidt farve til det sort-hvide vægmaleri jeg tidligere har lavet derudover kan farverne virke som modvægt til de farvede sofapuder og det røde sofabord.

...og ja, så har vi fået gardiner/solafskærmning op - et must med sydvendte vinduer og sommervejr!Drengene har allerede lagt beslag på hemsen - blev i hvert fald overvåget i dag, da jeg sad og syede


Har du nået de projekter du havde planer for i din ferie, eller er du så heldig at du stadig kan nå det endnu?

3 kommentarer:

 1. Sikke en hyggelig hems - den skal I nok få stor glæde af. Unger elsker jo mindre hyggerum.
  God rigtig varm dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - kan også allerede mærke at det er et godt ekstrarum vi får skabt ;o)

   Slet
 2. uden solafskærmning duer det ikke - nice løsning !

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...