søndag den 18. august 2013

Kai, kai, kai - ja det er mig...

Men det var moderen så ikke lige klar over!

Jeg havde fået lov at teste Lego Wear. Med en dreng, der skiftevis er vild med Lego Chima, Lego Ninjago og Lego Star Wars er det altså ikke et tilbud man kommer godt fra at afslå!!!

Mads og jeg satte os derfor sammen for at vælge.

Hans nye skoletaske er med Lego Chima, så det troede jeg også blusen skulle være - men nej, det skulle enten være med Lego Star Wars (se mere her) eller Lego Ninjago (se mere her)!

Han endte med at vælge en bluse med Lioyd (som er den grønne Ninjago, hvis du ikke skulle være opdateret ;o)) - og han synes vi skulle glæde Jacob med en også. Dejligt at se en snært at søskendekærlighed indimellem kampene - så det selvfølgelig skulle det da være to grønne bluser de skulle have.

Jeg glædede mig næsten ligeså meget som Mads til at overraske Jacob - men det gik ikke helt som forventet:Jacob (som altså først bliver 3 år til september) er åbenbart noget mere opdateret end mig.

Helt ærligt, hvad ligner det også, at vi havde valgt den grønne til ham når han er Kai (og det er så den røde, har jeg fundet ud af!). Jeg burde jo faktisk også have tænkt mig om - det er jo ikke så længe siden han informerede mig om at han ikke villle gå i vuggetue mere, men i stedet være rød ninja!

Heldigvis er storebror stadig helten (der endda indimellem kan overgå Ninjago) - så da det gik op for Jacob at den var ligesom Mads' - ja, så havde jeg igen en (eller det vil sige to!) lykkelige drenge.


Og helt ærligt, så elsker jeg den grønne farve til begge drenge.

Stoffet t-shirtene er syet af, er af en dejlig kraftig kvalitet (og trykket holder fint i vask), så det kunne ikke passe bedre til det skiftende vejr vi har i øjeblikket...


Heldigvis er Jacob (eller Kai) og Mads (eller Lioyd) nu begge rigtig glade for bluserne - så resten af dagen gik med lego-leg


Ps. har du også drenge (eller piger) med Lego-helte, kan du med fordel tilmelde dig nyhedsbrev her, så får du tilbud m.m. først - hver måned trækker Lego Wear lod om et gavekort på 500 kr. blandt tilmeldte  ;o)

2 kommentarer:

  1. Ha ha! Elsker de tre billeder hvor han først er skuffet og så bliver glad! :-D

    SvarSlet
  2. Ja, er så glad for at jeg nåede at fange ham - utroligt så meget man ved og har en mening om som snart 3-årig ;o)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...