lørdag den 1. juni 2013

Mere neon...

Jeg er altså ikke færdig med neon endnu - og slet ikke det fine neon koral rib, jeg fandt hos vores lokale stofbutik!

Det passede perfekt til et stofkøb jeg har gjort her (efter tip fra Maria) let babyfløjl med blomsterprint:


Faktisk er bukserne et rigtig blogland projekt - for mønsteret er fra Anna, som deler det på bloggen Laralil.blogspot.dk (hvor hun også viser alle hendes flotte kreationer frem)


Bukserne er allerede givet videre til Isabella - en lillesøster til en af Mads børnehaveveninder, faktisk hende som fik en t-shirt da hun holdte fødselsdag.

12 kommentarer:

 1. Hvor er de skønne!
  Superfin kombi :).

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud med den rib til - det stof har jeg også købt:-) Jeg har faktisk købt ca. 100 meter stof de sidste to uger - ups!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, forsøger ellers at holde lidt igen indtil noget af skabsindholdet er forsvundet, men den pris var altså så god at jeg blev nødt til at slå til ;o).

   Glæder mig allerede til at se hvad du tryller frem af alle dine ups'ere ;o).
   Kh. Pia

   Slet
 3. Hvor er de fine, leger også selv med neon for tiden, bl.a. er det blevet tien del smykker, som jeg vil vise frem på bloggen den kommende uge;-)

  SvarSlet
 4. jeg synes det ser vildt godt ud med de to stoffer sammen. Din lokale sybutik ser meget lækker ud! Ja marias tip, det kom også til at koste mig dyrt :-) men det var jo billigt :-)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig billigt! Ja, det er skønt med lokale butikker, der følger med - desværre har hun ikke mod på en internetbutik pt., det er lidt synd for hun har så mange fine ting ;o)

   Slet
 5. Hvor er de søde, Pia. Og neon rib det er da for sejt. Jeg har også luret på det stof, men har holdt mig i skindet....endnu ;)
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lena - ja den neon koral er så fin. Flot, jeg kunne ikke - selvom jeg faktisk slet ikke mangler stof ;o)

   Slet
 6. Ej, hvor er de bare bedårende! Jeg er også vild med det babyfløjl (du kan forresten vinde fem meter i min giveaway) og sammen med den rib bliver farverne kun endnu tydeligere. Den rib må altså også hjem i mit skab :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, den neon koral giver stoffet et helt andet udtryk. Har godt set det - må hellere få husket at deltage ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...