lørdag den 29. juni 2013

Oprydningen, der endte med en hurtig renovering...

I formiddags regnede og blæste det her, det resulterede i indeleg.

Efter Jacobs middagslur var det heldigvis blevet tørvejr og hele familien gik udenfor.

Jeg fik Jacob med på at rydde ud i legehuset og Mads gjorde os hurtigt selskab. Da vi havde fået alle tingene ud så lidt trist ud med den gule, buede bordplade og det meget tøsede forhæng og gardiner.


En hurtig beslutning blev derfor taget - og et af de skabe vi havde til overs fra vores ombygning lever nu videre som vaskeskab/bordplade i legehuset.

Samtidig fik vi skiftet pirat-flaget og lidt andre små ting.


Synes det er blevet et godt Bamse/drenge legehus - lidt mere "råt" og autentisk Bamse-stil end før.

Mads var i hvert fald nervøs for om pigerne nu ville lege der - men vi blev enige om at det nok skulle gå, der er jo blomster på gardinerne ;o)

Drengene legede i huset lige ind til aftensmaden (som de iøvrigt ikke var til at få ind til!) - så nu er det indviet med både sand, sten og kridt!


...og ja, vi mangler stadig at male sandkasse, legehus og flagstang, men tvivler på at det bliver i år det sker - vi har nemlig både vinduer m.m. og en træterrasse (der skal bygges/males) som første prioritet.


5 kommentarer:

 1. Nøj, et sødt lille legehus! Fint med det sorte møblement :-) suk, vi har også alt for meget træ, der skal males i år, så det er vores ferieplaner (åh så praktiske ;-)). God malelyst til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Satser på at vi klarer det den uge Mads skal starte (indkøres) i SOF, så der må det altså gerne være tørvejr om formiddagen ;o)

   Slet
 2. Eiiii hvor er det altså også bare hyggeligt! Vi har desværre ikke plads til hverken legehus eller træterrasse, fordi vi bor i lejlighed. Til gengæld er der ikke så meget arbejde, der skal gøres.. Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, der er fordele og ulemper ved begge dele. Om sommeren vil jeg helst bo i hus om vinteren hellere i lejlighed i byen ;o)

   Slet
 3. Hold da op! Hvilket barn vil ikke give sin højre arm for den legeplads? Ellers gør jeg det ;-) Det ser skønt ud!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...