søndag den 16. juni 2013

Ny billedvæg...og husdyr!

Da vi indrettede stuen blev dekorationspladsen over sofaen (rationettet) fyldt ud med det vi nu lige havde, men sidste weekend fik jeg "indrettet" den rigtig. 

Jeg er så glad for resultatet og kan godt lide blandingen af købe- og selvfabrikkeret kunst.


Jeg kan godt lide, at man kan se at det er os, der bor her. Derfor har Mads' tegning fået en af de bedste pladser i stuen. Min morfars tidsel er også en del af billedvæggen. 

Lakridskonfekt og toppen af luftballon er fra Wonderhagen, "Happiness" er fra Bloomingville og de skønne tryk med guldsmed og flue står Camilla med bloggen myminmy.blogspot.com bag - og heldigvis trykker hun gerne efter farveønsker.

Som jeg har skrev i et tidligere indlæg kan jeg godt lide at det hele ikke bliver sort/hvidt og manden har heldigvis accepteret lidt farver. Derfor fik petroleumsblå/grønne væg fået lov til at give stuen varme efter ombygningen, men af hensyn til manden har jeg sparret på farverne oversofaen, så den væg fremstår mere rolig. 

På sofaen ligger mit evighedsprojekt - et nyt tæppe, samme principt som dette, bare andre farver - dersværre 4-6 garnnøgler fra mål endnu...

 
Jeg kan godt lide at der er lidt "skæve" indslag i indretningen. 

Nogle af tingene, som fx. rationettet "kræver" mandens godkendelse (og hjælp!), andre kan jeg "snige" ind.

Det er derfor vi nu har fået "fugl" - mød Bounty:


Ingen af drengene (hverken de to små eller den store) har opdaget ham endnu (mænd!?!), er lidt spændt på hvornår det sker. 

Ja, for det er en han - jeg havde nemlig sådan én med da jeg var barn, helt magen til, han fik også lov at flyve frit på mit værelse og elskede at sidde på gardinstangen. 

Ham her er dog ikke ægte - måske meget heldigt da favoritpladsen er nettet over sofaen - ellers kunne man jo ikke sidde roligt i sofaen af frygt for klatter ;o).

Hvad med dig, har du også skæve indslag i dit hjem?

9 kommentarer:

 1. Mega lækker stue...han ser godt nok ægte ud ham piphans...gys for en med fuglefobi ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Tine. Ja, han ser ægte ud, men er ganske ufarlig ;o)

   Slet
 2. Så fint det hele er :) Var det ikke dig, der på et tidspunkt havde lavet "lys-holdere" af små legetøjsdyr? Jeg skulle lige vise ideen til en veninde og nu kan jeg bare slet ikke finde det - kan du hjælpe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;o). Dem jeg har lavet er ret store: http://mum22boys.blogspot.dk/2012/08/en-elefant-kom-marcherende.html

   Der er andre der har lavet dem med lagkagelys, men vi sidder normalt lidt længere ved bordet. De små tror jeg du kan finde på pinterest ;o)

   Slet
 3. Mega fed ide, med det der gitter. Det tror jeg at jeg skal fremlægge for manden min. Fuglen er sjov, jeg har selv haft en del undulater som barn. Hvad med en ægte, skal I ikke have sådan en lille sød én?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, det er nemt at ændre en billedvæg ;o).

   Jeg har også haft to, en i gul/grøn jeg arvede efter min oldemor og så en blå, jeg næsten fik helt tam.

   Drengene har ikke rigtig vist den store interesse for selv at få husdyr, så indtil videre springer vi over ;o)

   Slet
 4. Sejest!! Virkelig fin idé! Kh Maria

  SvarSlet
 5. Hvor er gitteret fra?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...