torsdag den 20. juni 2013

T-shirt til fødselsdagsbarnet

I sidste weekend var Mads til fødselsdag ved en veninde fra børnehaven og hun skulle da selvfølgelig have en t-shirt med prinsesser, for "det er nemlig det pigerne godt kan li'...og lyserød" siger Mads.

Jeg havde heldigvis shoppet lidt pige jersey, så det fik hun da...


Jeg kan godt lide printet - at der også er mint og mørke blå gør, at det ikke bliver for meget prinsesse og lyserød.

Må indrømme at lige præcis med jersey synes jeg faktisk der har været mere skønt drenge print end pige print. Dejligt at opleve det med to drenge - for det er oftest lige omvendt med faste bomuldsstoffer....eller også er det bare min smag, den er gal med? ;o)


Piping er en rest neon-koral jeg har købt ved bettyp.dk og ribstof er også i neon købt, i den lokale stofbutik.


...og selvfølgelig kom der mærke på - dem i lyserød er normalt ikke i så høj kurs herhjemme (eller det vil sige at det er de jo egentlig stadig ved Jacob, som jeg skrev om tidligere) ;o).

Ellers har jeg travlt ved symaskinen. Min veninde er høj gravid og har bestilt en forvandling af autostol efter hun havde set den jeg lavede for min bror. Håber hun venter med at føde til tidligst mandag (terminsdagen) for så burde jeg være færdig. Glæder mig til at vise den frem når både her, men ikke mindst hos den kommende mor til to...men NU kalder sengen vist, god nat ;o)
8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin.

  Jeg har det som dig, at det kan være svært at finde noget drenget fast stof. I jersey er der lidt flere muligheder, især hvis man er til "travle prints". (det har taget mig lidt tid, men nu kan jeg godt se at det er meget fint).

  Du er jo så lidt heldigere stillet at drengen gerne vil have lyserød ;-)

  Ha en dejlig dag.

  KH Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det travleprint kan godt virke lidt kaotisk, men men det par "rolige" bukser er det ret fint synes jeg - i hvert fald når de ikke er ændre drengene ;o)

   Ja, kan heller ikke forstå hvorfor manden bremser mig ;o)

   Slet
 2. Ih, sikke noget fint stof! Nu er jo prinsesser og lyserødt som er i højsædet herhjemme :-) så bil lige høre hvor du har købt stoffet henne? Tror en T-shirt til Lea i prinsessestof vil være et hit! :-)

  God weekend til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det synes jeg også. Dette har jeg købt ved Malika-rosa.dk, men den østrigske netbutik jeg tidligere har henvist til har det også ;o)

   Slet
 3. Så fin! Rigtig god gave! Jeg har det på nøjagtig samme måde med stof - det faste er typisk federe i pigeudgaven, med jersey er der mest til drengene :-) men det er selvfølgeligt også en ok fordeling.

  SvarSlet
 4. Hej hvor er du dygtig må jeg spørge til mønsteret

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Mønstret er fra Ottobre-blad ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...